ANGYALISKOLA

Tárgyak az őrangyaloddal való kapcsolat kialakításához

Szerző:
Szabó Anna
Létezik néhány tárgy, amely hozzásegít ahhoz, hogy kapcsolatot teremts az őrangyaloddal. Ezek közül ismertetünk néhányat, hogy még könnyebb legyen számodra az érintkezés.
Szobrok

Ha veszel egy kis angyalszobrot, és elhelyezed abban a helyiségben, ahol a legtöbbet tartózkodsz (munkahely, nappali, konyha, stb.), akkor valóságos angyali energiákat vonzol magadhoz. A szobor ugyanis mindig emlékeztetni fog arra, hogy nem vagy egyedül, szerető és gondoskodó hatalmak vesznek körül. A védelmezni fogja a szobát, és a negatív energiákat pozitívvá alakítja. Meg fogod látni, hogy sokkal nyugtatóbbá válik a helyiség, és a problémák megoldása is gyorsabban bekövetkezik majd.



Ékszerek

A legjobb ajándék lehet valakinek egy ékszer, például egy őrangyal-kitűző, vagy egy apró medál. A lényeg, hogy mindig magánál hordhassa. Ha te magad viselsz ilyesmit, akkor is tudnod kell, hogy magaddal hordod az angyalok energiáit is.


Műalkotás

Ma már nem divatos, de néhány festmény, amely angyalokat ábrázol, szintén segíthet eljutni az angyali birodalmakba. Függessz egy festményt (kaphatók már modernebbek is) abba a helyiségbe, ahol a legtöbbet tartózkodsz, vagy meditálsz, és kívánd azt, hogy jólétet és békét hozzon számodra.


Angyalöltözék

Természetesen nem azt jelenti, hogy angyalszárnyakkal és glóriával a fejed felett kell mászkálnod az utcán. Azzal azonban tisztában kell lenned, hogy amikor angyalokkal kezdesz dolgozni, megjelenésed egyes elemei is változhatnak. Lehet, hogy ez pont az öltözködésed lesz, lehet, hogy a frizurád, de az is megeshet, hogy szobád falait festeted más színre. Ez mind azért van, mert az angyali erőktől nő az önbecsülésünk, és kedvet kapunk az alkotó tevékenységhez egyaránt.

Biztosan veled is előfordul néha, hogy belenézel a tükörbe, és azt mondod: „Te jó ég, hogy nézek ki”. Ez a meglátás arra sarkall, hogy változtass magadon valamit. És ha ez a változtatás tetszik, vagy örömödet leled benne, akkor felbuzdulsz, és már máson is változtatni akarsz. És így tovább…



Tapasztalatok

Néhányan, akik angyalokkal kezdtek dolgozni, vagy egyszerűen csak komolyabban kezdtek érdeklődni utánuk, hatalmas változásokon estek át. Volt olyan, aki kissé elhanyagoltan nézett ki, egyszer csak el kezdett adni magára. Sokan leadták súlyfeleslegüket, és felettébb érdeklődni kezdtek a testedzés után. Ez pedig csakis azért van, mert az angyalok segítségükre voltak abban, hogy mindenki megtalálja a saját helyét a világban, és senki ne szégyelljen az lenni, ami valójában.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL