KÖZÉRZET

Vegyél egy japán forró fürdőt, és figyeld, mi történik - Hozd egyensúlyba a meridiánokat!

Szerző:
Szabó Anna
A meleg gyógyforrásokban, termálmedencékben való kikapcsolódásnak nagy hagyománya van Japánban, melyet a mai napig gyakorolnak. Terápiás előnyei, nyugtató, gyógyító hatása miatt szerte a világon kezdték alkalmazni. Itt az ideje, hogy otthonodban te is kipróbáld!

A meleg vízben történő elmerülés javítja a vér áramlását, a keringést, az anyagcserét és az esszenciális ásványi anyagok felszívódását. Jól hangzik, ugye? De várj, mert van itt még valami! Ha veszel egy forró japán fürdőt, megszabadulhatsz a krónikus betegségektől, az emésztési problémáktól, a székrekedéstől, a cukorbetegség egyes tüneteitől, a köszvénytől és a májproblémáktól.

Hogyan készítheted el a csodálatos méregtelenítő fürdőt?

Engedd tele a fürdőkádat kellemes meleg vízzel, majd adj hozzá egy marék keserű sót, tengeri sót, szódabikarbónát, egy kis gyömbért és csepegtess bele a kedvenc illóolajodból. Ha ezzel meg vagy, semmi mást nem kell tenned, mint elmerülni a finom fürdőben, és áztatni magad benne egy ideig. A finom, meleg víz jó hatással lesz az ízületeidre, az izmaidra, tested meridiánjai harmóniába kerülnek egymással, ezáltal sokkal jobban fogod magad érezni. Arról nem beszélve, hogy a bőrödön keresztül mind-mind magadba szívhatod a sok ásványi anyagot, amit a fürdő tartalmaz.

A reumatológusok szerint ez a fajta wellness kezelés hatékonyan megszünteti a derékfájást, ám figyelj oda, hogy a víz annyira meleg legyen, amennyire csak jól esik. A fürdő csökkenti a szervezetben lévő gyulladást, fájdalmat, felgyorsítja a vér áramlását, és egy teljes méregtelenítésen mész keresztül. Pihenj, élvezd a kellemesen simogató vizet, és tedd lehetővé mind a testednek, mind az elmédnek, hogy végre megtisztuljon!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL