DIVAT

Öltözz szerelmesen!

Szerző:
Szabó Anna
Már csak két hét és tobzódhatunk a szerelmes hangulatban! Csemegézz velünk a cuki valentin-napi holmik között, öltözz velünk pirosba és készüljünk együtt a szerelmesek napjára!

Bálint nap szépségei

Nincs is jobb annál, mint gyönyörködni a designerek legújabb alkotásaiban. Nem tudom ki hogy van vele, de én mindig ellágyulok, ha meglátok egy Swarovski köves órát, vagy telefon előlapot.

A vagány Anna Sui karkötő pedig minden nagylány álma...

Szerelmes kényeztetés

Élvezd a szerelmes hangulatot és kényeztesd magad a legfinomabb kozmetikumokkal! Kedvenc Bulgari parfümödet tedd a puha pamut neszesszerbe, és álmodj szépeket a women'secret valentin-napi kollekciójával! Az Yves Saint Lauren nyakba akasztható ajakír mindenhová elkísér, és egyben csodás ékszer is! 

Louis Vuitton Valentin napja

Különösen ajánlom figyelmedbe az H&M fekete szív alakú táskáját és a Louis Vuitton tűzpiros pénztárcát! Ha igazán vagány akarsz lenni, félre a romantikával, kapj a válladra egy Ed Hardy stílusú Love feliratos táskát! A kényelmes lábbelik kedvelőinek pedig a Pastry kollekció valentin-napi cipellőjében illik pompáznia!


 

Pirosban tetőtől talpig! 

Bár van még a tarsolyunkban rengeteg meseszép piros ruha és kiegészítő, ezúttal különféle designerek munkáiból szemezgettünk. A TopShop napszemüveg azt hiszem überelhetetlen ebben a kategóriában...

Szívesen kedvesem!

Éjszaka se válj meg a szívecskéktől! A women'secret bálint-napi hálórucijai szívmelengetően helyesek, az Etam fehérneműi őrülten szexisek, és amíg tart a téli didergés, ne felejts el belebújni valamelyik tüneményes pihe-puha papucsba, fel ne fázz!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL