FÉSZEK

Vidám színekben pompázva

Szerző:
Szabó Anna
Hamarosan itt a Valentin nap, és egyre közelebb kerülünk a tavaszhoz. Sajnos a fák még jó ideig nem pompáznak virágszirmoktól, de addig is varázsolj otthonodba tavaszi hangulatot az IKEA legújabb termékei segítségével.

Skampt és Blomster vázák

Skampt üveg, festett vegyes színkompozícióban kapható vázák. Magasságuk 21 centiméter. Blomster, egyedi mestermunkával készült, kézzel fúvott, vegyes színekben kapható vázák. Magasságuk 8 centiméter.


Blomster tarka művirágok

Acél drót szárral rögzített színes, és fehér művirágok. A virágok szárát bármikor csípőfogóval, a vázának megfelelő méretre vághatod.


Bubbla mágneses, színes képkeretek

A mágneses képkeretek hűtőre vagy mágnestáblára helyezhetők. A pároddal készült közös fotók nagyon jól mutatnak majd a vidám, színes keretekben. A képkeretek 6 darabból állnak, így különböző méretű képek tárolására alkalmasak.


Alvine, Andrea, Hanna, Hulda és Kaktus ágyneműhuzatok

100 % pamut ágyneműhuzatok több színben és méretben. A fiatalos, tarka színekben pompázó huzatok színesebbé teszik az álmainkat.

Paplanhuzat szélesség: 150 cm
Paplanhuzat hosszúság: 200 cm
Párnahuzat hosszúság: 50 cm
Párnahuzat szélesség: 60 cm


Mosógépben, 60 fokon moshatók.
Nem fehéríthetők. A huzatok magas hőmérsékleten vasalhatók. Vegyileg nem tisztíthatók. Szárítógéppel száríthatók, normál hőfokon.

Andrea díszpárnahuzatok

100 % pamut, extra fényű, puha pamut bársony, kellemes tapintású sötétpiros, bíborszínű párnahuzatok.
Hosszúság: 65 cm
Szélesség: 65 cm

A henger alakú díszpárna hosszúsága: 80 cm


Mosógépben, 30 fokon, hideg vízben, kímélő programmal moshatók. Nem fehéríthetők. A huzatok közepes hőmérsékletű vasalóval vasalhatók. Vegyileg nem tisztíthatók. Nem centrifugázhatók.

Tindra Ljuv illatos gyertyák üveg tartóban

Többféle illatban és színben kaphatók, mutatós üveg mécsestartóban


Forrás: IKEA

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL