Bika

 

Benned bizony a legerősebb archetípus a szajha. Oda vagy a világi, a földi gyönyörökért. Igazi hedonista vagy, imádod, ha kényeztetnek és azt is, ha magadat kényeztetheted. A szex nélkülözhetetlen dolog az életedben, ami egy komplett művészeti ág az életedben. Számodra az élet egy nagy cukrászda és csak azt kell eldöntened, mikor mit habzsolj belőle. Ugyanígy egyszerre egy nagy játszótér, ahol kedvedre kacérkodhatsz, szórakozhatsz másokkal. Szeretsz flörtölni, kalandozni, kipróbálni az újdonságokat. Szeretsz függetlenül, csak úgy ide-oda repkedni, mint egy gyönyörűséges pillangó.

A másik archetípusod a feleség. A párod a szeme fénye, akiért kész vagy bármit megtenni. Neked ő a világ közepe és minden vágyad, hogy róla gondoskodhass, szerethesd és nélkülözhetetlen legyél a számára. Sok mindent hajlandó is vagy elviselni csak azért, hogy ez így legyen. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL