DIVAT

6 tipp a hozzád illő fürdőruha választáshoz

Szerző:
Szabó Anna
Nyakunkon a strandszezon, és vele érkezik a kérdés is: milyen fürdőruhát válasszunk? Mindenki örülne, ha a minőséggel trendi, vagy legalábbis a saját stílusának megfelelő fürdőruha párosulna. De hogy találhatod meg a minőséget? Mit kell nézni vásárlás során? Mi illik hozzád? Az ár nem mindig tükrözi a minőséget, így jó, ha szakértővé képzed magad!

 

Az egy szezonos fürdőruhák hívei, akik az első, „egynek jó lesz" darabot vásárolják meg a szezon előtt, általában csak a designt nézik, és akár némi kényelmetlenséget is vállalnak egy sikkes fürdőruha érdekében. A válogatósak számára most a LASCANA, a nemrég a közép európai piacra lépő, világszerte ismert modellekkel dolgozó nemzetközi fürdőruha- és fehérnemű sikermárka ad pár tippet. Képezd szakértővé magad, így a vásárlási procedúra rövidebb, eredménye pedig tartósabb boldogság lesz.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL