EZOTÉRIA

Egy jelre volna szükséged? - Hallgasd meg a Csodaszarvas útmutató tanácsait!

Szerző:
Szabó Anna
A Csodaszarvas az újjászületés és a megújulás, valamint a Nap jelképe. A hun-magyar mondakör és a magyar népi hagyományok legismertebb alakja, mint az Isten által küldött mitikus vezérállat. Ha úgy érzed, el vagy veszve, nem tudod, mi legyen a következő lépésed és merre tovább, akkor engedd, hogy utat mutasson a Csodaszarvas!

 

A híres monda szerint a Csodaszarvas vezette el Hunort és Magort új hazájukba, ahol megismerkedtek két hercegkisasszonnyal. Miután hölgyet választottak maguknak és sokasodtak, Hunor leszármazottai lettek a hunok, míg Magor leszármazottai a magyarok népe. Idővel, mikor már nem volt elég hely számukra, elhatározták, hogy Hunor és nemzete, a hunok menjenek keletre, Magor és nemzete, a magyarok pedig nyugatra.

Te is el vagy veszve egy kicsit a világban, és nem tudod, mit tegyél? Isten meghallgatta imáidat és jelet küld neked a Csodaszarvas formájában. Húzz egy lapot és ott leled a szarvas útmutatását!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL