MÁGIA

Varázslat a szerelmi bánat enyhítésére

Szerző:
Szabó Anna
Elhagytak, csalódtál, összetört a szíved? Akkor ez a varázslat a segítségedre lesz. Végezd el a rituálét, és észre fogod venni, hogy könnyebb lesz elfelejteni azt, aki nem érdemli meg, hogy könnyeket hullajts utána.

Hozzávalók:

Egy csokor verbéna (virág)
Fonal, vagy spárga
3 db gyertya



Előkészületek:

Ahhoz, hogy hatásos legyen a varázslat, alaposan elő kell készítened magad. Zuhanyozz le, de semmiféle szappant, tisztálkodási szert ne használj, és utána se kend be magad semmivel. Az arcodat pontosan hétszer mosd meg. Miután megtörölköztél, vegyél magadra valamilyen fehér ruhát. Ez bármi lehet, egyberuha, póló, nadrág – a lényeg, hogy fehér legyen. Távolíts el magadról minden ékszert.

Amíg az előkészületeket végzed, összpontosíts arra a személyre, aki fájdalmat okozott neked. Távolítsd el magadból a negatív gondolatokat. Ügyelj arra, hogy a rituálét semmi és senki ne zavarhassa meg (kapcsold ki a telefont, stb.).


A rituálé menete

Kösd össze a fonallal a verbénákat, és hét órán keresztül hagyd rajta. A hetedik órában távolítsd el a fonalat a virágokról. Még aznap éjjel temesd el a verbénát egy fa alá. Temesd mellé a fonalat is, amellyel előzőleg összekötötted a virágokat.

Ha ezzel végeztél, gyújtsd meg a három gyertyát. Az első gyertya a fájdalmat okozó személyért ég. Meggyújtásánál mondd a következőket:


„Visszaadlak téged, és az irántad érzett szerelmemet a természetnek, ahogyan a verbénát is.”


A második gyertya meggyújtásánál mondd a következőket:


„Kiszabadulok az általad okozott fájdalom börtönéből, ahogyan a verbéna is megszabadult a fonaltól, amellyel előzőleg összekötöttem.”


A harmadik gyertya meggyújtásánál mondd a következőket:


„E gyertya elégetése után szerelmem irántad megsemmisül, és örökre pihenni tér, akár a verbéna.”


Várd meg, hogy mind három gyertya teljesen leégjen, és az összes maradványt ásd el, vagy dobd ki. A fájdalom hamarosan enyhülni fog, és a bánatot okozó személy nem sokára a feledésbe merül.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL