Fehér ajtó

A fehér bejárati ajtó egyrészt a magánéletedet fejezi ki, másrészt pedig a hozzáfűződő kapcsolatodat. A mögötte rejlő világ azt mutatja meg, hogy milyen érzések töltenek el magánéletedet, illetve a szeretteiddel való kapcsolataidat illetően.

-          Ha elsőként ezt az ajtót nyitottad ki, akkor minden bizonnyal olyan személyiség vagy, aki nagyon odafigyel önmagára, és életében az egyensúly, a nyugalom első helyen szerepel – ezt igyekszik is tűzön-vízen át megőrizni.

-          Ha másodikként nyitnád ezt az ajtót, az arra utal, hogy egy kicsit háttérbe szorítod a saját életedet, de ez még nem jelenti azt, hogy ne szeretnéd önmagad.

-          Ha a fehér ajtóra harmadikként esett a választásod, akkor nagyon úgy tűnik, hogy sok mindenről lemondtál saját magaddal kapcsolatban, vagyis nem érdeklődsz megfelelően önmagad iránt. Ezeknek az embereknek általában rendkívül alacsony az önbecsülésük, és hajlamosak pesszimistán állni a világhoz.

-          Végül, ha a fehér ajtó a negyedik, és egyben a legutolsó a sorban, akkor minden bizonnyal teljesen feladtad a magánéletedet. A rutin és a mindennapi kötelezettségek elszívják az összes energiádat, így semmi időd nincs önmagadra.

-          Egyáltalán nem nyitnád ki ezt az ajtót? Ez bizony arra utal, hogy a magánéleteden eluralkodott a káosz, a zavar, és vagy nem akarod, vagy nem vagy képes kezelni a problémákat. Nem kell megindokolni, miért nem akartál belépni ezen az ajtón! Nem számít mire gondoltál, hová vezethet… a mennyországba, vagy a kórházba.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL