Napi horoszkóp - 2016-01-31

Kos

Kedves Kos! Érzelmileg föltöltődtél, szellemileg friss vagy. Könnyedén birkózol meg a legnehezebb feladatokkal. Mindenre fogékony vagy, ami felkelti érdeklődésedet. Legyen az egy jó könyv, kellemes zene, szép festmény. Lehet, hogy egy kiállításon találkozol valakivel, aki lángra lobbantja szívedet?

Bika

Kedves Bika! Ma nem kell fáradnod, az események jönnek helybe, mintha egy bárgyú kívánságműsort néznél a tv-ben. Ideig-óráig hitetlenkedsz, mi jöhet még, találgatod, de aztán már nem akarod kifürkészni a sors amúgy is kifürkészhetetlen útjait, hanem készen állsz bármire. Sok minden jó történhet veled.

Ikrek

Kedves Ikrek! Mindig irigykedve néztél azon emberekre, kikben oly sok szorgalom és kitartás van, hogy életpályájuk egyenesen fut. Titokban arra vágysz, hogy te is ilyen légy. Be kell látnod, nem lehetséges. Tekints inkább azon előnyökre, melyek belőled fakadnak: a sokoldalúságra, rugalmasságra, stb.

Rák

Kedves Rák! Remek nap ez. Nem mintha minden gond és kellemetlenség egy csapásra megoldódna. Mégis kitűnően érezheted magad, talán épp azért, mert ma semmit nem akarsz erőnek erejével megoldani. Ne akarj semminek a végére járni! Tégy mindent kedved szerint, akkor is, ha máskor felelőtlenségnek tartanád.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Legszívesebben lemennél a térképről. Magányos Oroszlán otthon is nyalogathatja sebeit, de aki nem akarja megbántani hozzátartozóit, jobban teszi, ha indulatait máshol vezeti le. A friss levegő jótékonyan hat az elmére. Tisztázhatod magadban: neked van bajod a világgal, vagy fordítva.

Szűz

Kedves Szűz! A tegnapi édes semmittevés után igazán megmozgathatnád ernyedt izmaidat. Még az idő is kedvez neked. Tehát ne lustálkodj tovább, menj el sétálni, kirándulni. A hűvösben legalább kiszellőzteted egy kicsit a fejedet. Tán olyan társaságba kerülsz ma, ahol néhány jó tanáccsal is gazdagodhatsz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Fáradhatatlanul képes vagy habzsolni az élvezeteket. Nincs az életnek olyan területe, ahol ne találnád meg valamilyen módon számításaidat. Mintha valami különleges hatodik érzékkel megszimatolnád, mikor és hol érdemes jelen lenni, szinte elébe mész az eseményeknek. Elégedett leszel.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nehezen meghatározható érzelmek kerítenek hatalmukba. Mindebből csak akkor és úgy származik valami haszon, ha végre tudatosul benned az, hogy mit akarsz az élettől, mit szeretnél elérni. Számot kell vetned lehetőségeiddel, körülményeiddel és kapcsolataiddal. Próbálj egy kicsit lazítani.

Nyilas

Kedves Nyilas! Aggodalmaid – legalábbis bizonyos szempontból – teljesen feleslegesnek bizonyultak. Szerelmi téren minden rendben van. Viszont megárthat, ha azon idegesíted magad, hogy amit most elképzeltél, nem tudod megvalósítani. Ne légy ennyire maximalista, mert ezzel csak az egészségedet károsítod.

Bak

Kedves Bak! Ne rontsd az esélyeidet hirtelen véleménynyilvánítással. Ne áltasd magad azzal, hogy rád nem hatnak a külsőségek. Igenis el lehet kábítani. Könnyen vakvágányra tévedsz, és ez hatalmas időkiesést jelent. Többször gondold át, hogy kinek, mit mondasz. Egy rossz hangsúly végzetes hiba lehet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Rosszul aludtál, nyomasztó álmok gyötörtek. Valahogy mindenképpen méltatlannak tartod, ami veled történt. Legszívesebben elbújnál egy sötét sarokban, vagy végigaludnád a napot. Bánatodban még azt is elfelejted, hogy egyik családtagodnak születésnapja van. Sebaj, holnap is lesz nap.

Halak

Kedves Halak! Kerüld – amennyire csak lehetséges – a lelki megrázkódtatásokat, illetve az ezeket kiváltó konfliktushelyzeteket. Ez nem a legjobb alkalom még egy ártatlan telefonbeszélgetés lefolytatására sem. Hátha még nem is ártatlan… Ma egy jelentéktelen szóváltásból is hatalmas vihar kerekedhet.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL