MÁGIA

Kozmikus energia a lelkierőért

Szerző:
Szabó Anna
Levertnek és kiégettnek érzed magad? Végezd el a következő ősi rituálét, amely a boszorkányok, vajákos asszonyok titkos receptje. Tested feltöltődik energiával, lelkierőd pedig újra a régi lesz.
Hozzávalók:

11 fehér gyertya
1 sárga gyertya
Sárgaszínű tárgyak – virágok, szalvéták, anyagok, akár kedvenc tárgyaink, amulettünk
Mustármag és rozmaring zöld levelei
Zsályatea



A szertartás menete

Díszítsük fel a szobát sárga tárgyakkal. Olyan tárgyakat választhatunk, amelyek hozzánk közel állnak, a lényeg, hogy sárga legyen. Fogjuk a sárga gyertyát, és karcoljuk bele a nevünket, majd a szoba közepére állítsuk fel kör alakban a 11 darab fehér gyertyát (teamécses is lehet). Ezután sötétítsük be a helyiséget, amennyire csak lehet.

Üljünk törökülésben, majd szórjuk a kör közepére a mustármagot és a rozmaring zöld leveleit. Kedvenc tárgyunkat tegyük kör közepére, majd gyújtsuk meg a sárga gyertyát, és tegyük mellé.


Helyezzük magunk mellé a zsályateát, és jobb kezünket tartsuk a csésze fölé. Bal tenyerünket fordítsuk az ég felé! Képzeljünk el egy széles, aranyszínű fénycsóvát, ami fentről – a bal kezünkön keresztül – átáramlik a karunkon, majd a vállunkon a jobb kezünkbe, és végül eljut a teába. Ez az a kozmikus erő, amely tartalmazza mindazt a védelmet, amelyre szükségünk van.


Igyunk a teából

Mielőtt azonban a szánkhoz emelnénk a csészét, kérjünk egészséget, és erőt magunknak, majd lassan kortyoljuk el a teát, és közben hunyjuk le a szemünket. Most képzeljük azt, hogy egész testünket elárasztja az aranyfény. Kedvenc tárgyunkat húzzuk el háromszor a gyertya lángja felett, és hordjuk magunknál 11 héten keresztül.


A szertartás után

Újra erőt érzünk majd magunkban, testünk tele lesz energiával, és bármilyen nehéz feladattal megbirkózunk.




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL