2017. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

4 ufó-katasztrófa, melyre a mai napig nincs magyarázat

Barsi Timi

Az ufó-jelenségek nem régi keletű dolgok, ugyanis számos kutató szerint legalább egy idős az emberi civilizációval, hiszen számtalan korabeli írott beszámoló bizonyítja, hogy őseink több ezer évvel ezelőtt is láttak titokzatos járműveket az égen. Azt azonban kevesen tudják, hogy már a régi feljegyzések között is találhatók ufó-katasztrófára utaló beszámolókat.

 

4 máig megfejtetlen ufó-katasztrófa

4 máig megfejtetlen ufó-katasztrófa

1. A furcsa gömb, melynek utasa elmenekült

A francia Orne városkában 1790. június 12-én, a kora délutáni órákban, verőfényes napsütésben figyeltek fel a parasztok arra a titokzatos gömbre, mely hatalmas sebességgel repült át a város felett, majd egyszer csak meredeken ereszkedve leszállt egy erdősávval szegélyezett mezőn. A pillanatok alatt összeverődő bámészkodókat egy meglehetősen magas, gömb alakú szerkezet látványa fogadta. Nem sokkal később megjelentek a hatóságok képviselői, és megtiltották, hogy bárki megközelítse a furcsa szerkezetet. A fémes objektumot tanácstalanul szemlélték a szakértők, melynek oldalán hirtelen kinyílt egy ajtó, és idegenszerű öltözetet viselő, ugyanakkor ember formájú lény lépett ki rajta. A hirtelen riadalom hatására természetesen a lény is megrémült, és tehetetlenségében beszaladt a közeli erdőbe. A tanúk elmondása szerint olyan gyors volt, hogy senki nem tudta útját állni.

A következő meglepetés akkor érte az embereket, amikor a gömbszerű szerkezet hirtelen milliónyi darabra robbant, komoly károkat okozva ezzel a környezetében. Később nagy erőkkel kezdték keresni az elmenekült utast, ám a két napig tartó kereső hadművelet sikertelennek bizonyult. Megerősített tény, hogy egy gömb alakú szerkezet, amely átrepült Orne városa felett, valóban szétrobbant, több mint 200 évvel ezelőtt.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 hátborzongató, de valós eset mágikus tükrökről és kristálygömbökről

10 hátborzongató, de valós eset mágikus tükrökről és kristálygömbökről

Mindig is létezett a jóslás intézménye, legfeljebb az eszközöket válogatták meg a híres és kevéssé elismert jósok. Nostradamus egy tál vizet bámult ahhoz, hogy látomásai legyenek, míg mások mágikus tükröt vagy kristálygömböt alkalmaztak. Van itt 10 elképesztő történet a múltból, amelynek főszereplői valóban képesek voltak a jövőbe tekinteni! 

Tovább »
A Föld 10 legveszélyesebb víz által borított területe - Még nem sikerült meghódítani

A Föld 10 legveszélyesebb víz által borított területe - Még nem sikerült meghódítani

A bolygó 70 százalékát vízfelszín borítja. Noha a legtöbb vizes területet meghódítottuk, a merészebbek átúsztak egyes helyeket, és a víz segítségével a földművelés is lehetségessé vált, vannak olyan helyek, amelyek a mai napig igencsak veszélyesek, sőt, inkább életveszélyesek.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Tarot mai üzenete: "Értsd meg, hogy a múltból építkezünk. Abból a bölcsességből kiindulva haladunk a jövő felé, amit eddig megszereztünk."

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép