2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

4 ufó-katasztrófa, melyre a mai napig nincs magyarázat

Barsi Timi

Az ufó-jelenségek nem régi keletű dolgok, ugyanis számos kutató szerint legalább egy idős az emberi civilizációval, hiszen számtalan korabeli írott beszámoló bizonyítja, hogy őseink több ezer évvel ezelőtt is láttak titokzatos járműveket az égen. Azt azonban kevesen tudják, hogy már a régi feljegyzések között is találhatók ufó-katasztrófára utaló beszámolókat.

 

4 máig megfejtetlen ufó-katasztrófa

4 máig megfejtetlen ufó-katasztrófa

1. A furcsa gömb, melynek utasa elmenekült

A francia Orne városkában 1790. június 12-én, a kora délutáni órákban, verőfényes napsütésben figyeltek fel a parasztok arra a titokzatos gömbre, mely hatalmas sebességgel repült át a város felett, majd egyszer csak meredeken ereszkedve leszállt egy erdősávval szegélyezett mezőn. A pillanatok alatt összeverődő bámészkodókat egy meglehetősen magas, gömb alakú szerkezet látványa fogadta. Nem sokkal később megjelentek a hatóságok képviselői, és megtiltották, hogy bárki megközelítse a furcsa szerkezetet. A fémes objektumot tanácstalanul szemlélték a szakértők, melynek oldalán hirtelen kinyílt egy ajtó, és idegenszerű öltözetet viselő, ugyanakkor ember formájú lény lépett ki rajta. A hirtelen riadalom hatására természetesen a lény is megrémült, és tehetetlenségében beszaladt a közeli erdőbe. A tanúk elmondása szerint olyan gyors volt, hogy senki nem tudta útját állni.

A következő meglepetés akkor érte az embereket, amikor a gömbszerű szerkezet hirtelen milliónyi darabra robbant, komoly károkat okozva ezzel a környezetében. Később nagy erőkkel kezdték keresni az elmenekült utast, ám a két napig tartó kereső hadművelet sikertelennek bizonyult. Megerősített tény, hogy egy gömb alakú szerkezet, amely átrepült Orne városa felett, valóban szétrobbant, több mint 200 évvel ezelőtt.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Imádtad gyerekkorodban az ilyen típusú játékokat, amikor több lehetőség közül kellett kiválasztanod, hogy melyik nem illik oda? Nem csak a gyerekeké ez a játék, sőt, egyre inkább előtérbe kerül újra a felnőttek világában, akik szeretnék megdolgoztatni az agyukat. Ne hagyd ki ennek és egy remek játéknak a lehetőségét! Találd meg a következő két képen az oda nem illő elemet! 

Tovább »
Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

A vizuális tesztek igencsak pontos eredményeket adnak, melyeket világhírű pszichológusok állítottak össze, és amelyek segítségével kiváló jellemrajz vázolható fel. Viselkedésed, szokásaid és a tudatalatti választásaid ugyanis többet elárulnak rólad, mint hinnéd. Most megtudhatod, milyen típusú nő is vagy valójában. Készen állsz?

Tovább »
Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Az, hogy felbolydul a lelki nyugalmad, nem mindig rossz. Jelentheti, hogy kilépsz egy biztonságos, megszokott környezetből és valami újnak adod át a helyet, vagy valami jó, meglepő, megmagyarázhatatlan történik veled. A Cirkusz Jóskártya által most megtudhatod, milyen esemény zavarja meg a lelki nyugalmadat!

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép