2017. szeptember 26. - Jusztina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 26. - Jusztina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

4 ufó-katasztrófa, melyre a mai napig nincs magyarázat

Barsi Timi

Az ufó-jelenségek nem régi keletű dolgok, ugyanis számos kutató szerint legalább egy idős az emberi civilizációval, hiszen számtalan korabeli írott beszámoló bizonyítja, hogy őseink több ezer évvel ezelőtt is láttak titokzatos járműveket az égen. Azt azonban kevesen tudják, hogy már a régi feljegyzések között is találhatók ufó-katasztrófára utaló beszámolókat.

 

4 máig megfejtetlen ufó-katasztrófa

4 máig megfejtetlen ufó-katasztrófa

1. A furcsa gömb, melynek utasa elmenekült

A francia Orne városkában 1790. június 12-én, a kora délutáni órákban, verőfényes napsütésben figyeltek fel a parasztok arra a titokzatos gömbre, mely hatalmas sebességgel repült át a város felett, majd egyszer csak meredeken ereszkedve leszállt egy erdősávval szegélyezett mezőn. A pillanatok alatt összeverődő bámészkodókat egy meglehetősen magas, gömb alakú szerkezet látványa fogadta. Nem sokkal később megjelentek a hatóságok képviselői, és megtiltották, hogy bárki megközelítse a furcsa szerkezetet. A fémes objektumot tanácstalanul szemlélték a szakértők, melynek oldalán hirtelen kinyílt egy ajtó, és idegenszerű öltözetet viselő, ugyanakkor ember formájú lény lépett ki rajta. A hirtelen riadalom hatására természetesen a lény is megrémült, és tehetetlenségében beszaladt a közeli erdőbe. A tanúk elmondása szerint olyan gyors volt, hogy senki nem tudta útját állni.

A következő meglepetés akkor érte az embereket, amikor a gömbszerű szerkezet hirtelen milliónyi darabra robbant, komoly károkat okozva ezzel a környezetében. Később nagy erőkkel kezdték keresni az elmenekült utast, ám a két napig tartó kereső hadművelet sikertelennek bizonyult. Megerősített tény, hogy egy gömb alakú szerkezet, amely átrepült Orne városa felett, valóban szétrobbant, több mint 200 évvel ezelőtt.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi a penészallergia? - Tudj meg többet a tüneteiről, okairól és megelőzéséről!

Mi a penészallergia? - Tudj meg többet a tüneteiről, okairól és megelőzéséről!

A penészallergia ugyanúgy manifesztálódik, mint sok más allergia. Az ettől szenvedőknek általában viszket a szemük, és vizenyőssé válik a tekintetük, köhögés és más légzőszervi tünetek jelentkeznek, amikor érintkezésbe kerülnek a penészgombával. Az allergiás reakciók megelőzésének legjobb módja magának a penésznek a kerülése és megfelelő étrend-kiegészítők szedése.

Tovább »
Meg tudod oldani ezt a szovjet fejtörőt? - Teszteld magad!

Meg tudod oldani ezt a szovjet fejtörőt? - Teszteld magad!

Egy jó fejtörő megmozgatja az összes agyizmodat, miközben megpróbálod megfejteni. Néha segítségünkre lehet, ha hangosan gondolkodunk, akárcsak a detektívek a gyilkossági filmekben, mert így sokkal több mindenre figyelhetünk fel, ha nem csak látjuk, hanem halljuk is a történteket vagy ami előttünk van. Neked vajon sikerül egy kis hangos gondolkodással megoldani ezt a fejtörőt?

Tovább »
Mit látsz először a képen? - Válaszod elárulja, mik a rejtett félelmeid!

Mit látsz először a képen? - Válaszod elárulja, mik a rejtett félelmeid!

Ez az egyik leghíresebb illúzióval kapcsolatos teszt, mely először egy német tudományos magazinban került nyilvánosságra 1892 környékén. Ez a rejtvény illusztrálta az optikai illúziókat. 7 évvel később egy amerikai pszichológus által terjedt el és vált népszerűvé. Joseph Jastrow volt az, aki bebizonyította az elméletét, hogy az emberek nem csak a szemükkel, de az elméjükkel is képesek látni. 

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép