2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 24. - Iván
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

4 ufó-katasztrófa, melyre a mai napig nincs magyarázat

Barsi Timi

Az ufó-jelenségek nem régi keletű dolgok, ugyanis számos kutató szerint legalább egy idős az emberi civilizációval, hiszen számtalan korabeli írott beszámoló bizonyítja, hogy őseink több ezer évvel ezelőtt is láttak titokzatos járműveket az égen. Azt azonban kevesen tudják, hogy már a régi feljegyzések között is találhatók ufó-katasztrófára utaló beszámolókat.

 

4 máig megfejtetlen ufó-katasztrófa

4 máig megfejtetlen ufó-katasztrófa

1. A furcsa gömb, melynek utasa elmenekült

A francia Orne városkában 1790. június 12-én, a kora délutáni órákban, verőfényes napsütésben figyeltek fel a parasztok arra a titokzatos gömbre, mely hatalmas sebességgel repült át a város felett, majd egyszer csak meredeken ereszkedve leszállt egy erdősávval szegélyezett mezőn. A pillanatok alatt összeverődő bámészkodókat egy meglehetősen magas, gömb alakú szerkezet látványa fogadta. Nem sokkal később megjelentek a hatóságok képviselői, és megtiltották, hogy bárki megközelítse a furcsa szerkezetet. A fémes objektumot tanácstalanul szemlélték a szakértők, melynek oldalán hirtelen kinyílt egy ajtó, és idegenszerű öltözetet viselő, ugyanakkor ember formájú lény lépett ki rajta. A hirtelen riadalom hatására természetesen a lény is megrémült, és tehetetlenségében beszaladt a közeli erdőbe. A tanúk elmondása szerint olyan gyors volt, hogy senki nem tudta útját állni.

A következő meglepetés akkor érte az embereket, amikor a gömbszerű szerkezet hirtelen milliónyi darabra robbant, komoly károkat okozva ezzel a környezetében. Később nagy erőkkel kezdték keresni az elmenekült utast, ám a két napig tartó kereső hadművelet sikertelennek bizonyult. Megerősített tény, hogy egy gömb alakú szerkezet, amely átrepült Orne városa felett, valóban szétrobbant, több mint 200 évvel ezelőtt.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

10 nyom, ami megoldott vagy tovább fokozott egy misztikus rejtélyt

Kitartóan folynak a kutatások a világban, hogy jobban megismerhessük a történelmünket és hogy végre lehulljon a lepel a rejtélyekről. De az is igaz, hogy ez nem mindig így történik, mert akad itt 10 olyan rejtély, ami esetén az újonnan felfedezett nyomok nem feltétlenül a megoldáshoz vezettek, hanem még misztikusabbá tették a rejtélyt!

 

Tovább »
A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A szerelem és a számok kapcsolata - Tudd meg mit árul el rólad a szerelmi számod a romantika terén!

A számmisztikában minden egyes számnak kiemelt jelentősége van, segítségével pedig jobban megértheted saját magad és a viselkedésedet. Ám a számmisztika nem csak ebben segít, hanem a szerelmi életedről is árulkodik. Ehhez nincs is másra szükség, mint a születésnapodra.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Az Uralkodónő felbukkanása a földi világgal, valósággal való éppen aktuális kapcsolatunkra utal. Bölcsessége azt sugallja, hogy mindennek lejön a maga ideje, mint ahogy a természetnek is megvan a maga megbízható, örök körforgása.

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép