LELKIPATIKA

4 fontos dolog, amit be kell tartanod, hogy megtaláld a lelki békédet

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed, valami nem stimmel? Elégedetlen vagy az életeddel? Valahogy nem találod a helyedet a világban? Állj meg egy percre, és vizsgáld meg önmagad, a válaszok ugyanis mélyen benned rejtőznek!

 

Mi áll a boldogságod útjában?

Mindenki a boldogságot keresi, békében akar élni a világgal és saját magával, csak az a probléma, hogy sokan rossz úton indulnak. A külvilágban, a külsőségekben, a sikerben és a karrierben gondolkoznak, miközben sokszor saját személyiségükkel, képességeikkel sincsenek tisztában. Gyakran dühöt, félelmet táplálnak, ahelyett, hogy építenék magukat. És ez feszültséget szülhet a munkahelyen, a párkapcsolatban egyaránt. Amíg másokat hibáztatunk, ahelyett, hogy magunkat fogadnánk el, sem jó állást, sem nyugodt magánéletet nem fogunk találni.

Az egyik legfontosabb akadály az önismeret hiánya, a másik pedig az, hogy a legtöbb embernek nincs jövőképe. A túlzott megfelelési vágy is problémákat okozhat, amikor mindenkinek meg akarunk felelni, álarcokat veszünk fel, szerepeket játszunk, amelyek között a valódi személyiség sokszor elveszik. Egyre nem szakítunk csak időt: az önfejlesztésre. Pedig fontos lenne magunkkal foglalkozzunk, hogy megismerjük a valódi igényeinket, és örökölt vagy tanult tehetségünket a legjobbra használjuk. Nem feltétlenül a munkában kell megtalálni az életcélt, vagy az önmegvalósítást. Lehet egy hobbi, sport, meditáció, bármilyen tevékenység, melyben kiélheted önmagad. Az alábbiakban tisztázhatod magadban, hogy mi szükséges ahhoz, hogy végre megleld a lelki békédet:


{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL