SZÁMMISZTIKA

A 22 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük a befolyásukat.

 

A 22-es számú lakóhelyen a lakók rendkívül erős késztetést éreznek arra, hogy biztonságos életet építsenek ki a maguk számára, és ez a vágy akár az egész családjukra kiterjedhet. Az itt lakókat arra készteti ez a ház, hogy folyamatosan segítsék egymást. Előfordulhat, hogy a lakók önkéntes munkát vállalnak, és csodálatos, új dolgokat találnak fel, amelyek segítenek az embereknek közelebb kerülni egymáshoz és társaságban lenni.

A 22-es számú lakóhely régies vagy otthonos, akármekkora is legyen. Van valamilyen kisugárzása vagy vonzereje, és a lakói folyton javítgatni akarják, és apróbb fejlesztéseket végeznek itt-ott. Valószínűleg tartozik hozzá kert is, vagy legalább virágok vannak az ablakban. Ezt a helyet jól használják, és teljesen ki is használják. A lakók segítőkészek, és támogatnak másokat olyan módon, ami egyensúlyba hozza az érzelmeket. Ebben a házban elsődleges jelentőséggel bír az emberi kapcsolatokkal való törődés, és sokszor esik szó erről a témáról. Ez a tökéletes családi otthon, ahová a gyerekek visszajárhatnak meglátogatni a még mindig itt élő szüleiket.

A nosztalgia, a gyűjtőszenvedély, a kisállatok, a virágok, a tanácsadás, a kertészkedés és a kapcsolatápolás nagyon jól illik ehhez a helyhez. Nagyszerű tanárok, tanácsadók, szociális munkások, kertészek, nagyszülők, anyák és „foltozgatók” számára, beleértve azokat is, akik a garázsban vagy a padláson szeretnek mindenfélét barkácsolni.

A 22-es számú lakóhely rendet, rutinszerűséget, időbeosztást, gyakorlatias munkát, földi kényelmet, stabilitást, hűséget, kiszámíthatóságot és biztonságot hordoz magában. A család, az üzlet vagy kapcsolatok építése nagyon jól működik itt, mivel megalapozottság sugárzik a helyből, ami türelmet, megértést és toleranciát szül.

Nagyon sikeres lesz itt mindenféle földdel kapcsolatos tevékenység, mint például a kertészkedés, az építkezés vagy az épülettervezés, és maga a ház is nagyon jól meg van építve, és tartós. Az itt töltött időkre úgy emlékeznek a volt lakók, mint a folyamatos fejlődés és a tartós kapcsolatok éveire. Nagyszerű könyvelők, építési vállalkozók, diákok, építészek, praktikus emberek, kertészek, kézművesek, szakácsok és banki menedzserek számára. A 22-es számú lakóhely a lépésről lépésre történő fejlődést és a célorientált embereket támogatja.



Vissza a cikkhez  »


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL