SZÁMMISZTIKA

A 6 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük a befolyásukat.

 

Az összes falat betöltik a családi fényképek. A 6-os számú lakóhely igazi családi fészek. Az emberek biztonságot, melegséget és megértést éreznek itt, és mindenkit nagyon szívesen látnak, és családtagként kezelnek ezen a helyen. A dekoráció valószínűleg gyönyörű, és a nőnemű lakók uralkodnak a házban, de ez mindenki szerint jól van így.

Ez a hely vonzza a háziállatokat, a gyerekeket, az unokákat és a dédunokákat, és a finom illatok mindenki számára boldog emlékeket hoznak létre. A házat a kifinomultság légköre lengi körül. A hagyományok, a szertartások, az úriemberek és az úrhölgyek, a megmentés, a gyógyítás és a gondoskodás nagyon jól rezonál a 6-os lakóhelyekkel. Nagyszerű ápolók, szociális munkások, gyermekekkel foglalkozók, nagyszülők, nyugdíjasok és szoros családi kötelékek számára.



Vissza a cikkhez »


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL