SZÁMMISZTIKA

Sarokkő - Milyennek látod a világot?

Szerző:
Szabó Anna
A sarokkő annak a névnek az első betűje, amelyet általában használsz. Ez a betű azt mutatja meg, hogy milyen a hozzáállásod az anyagi világhoz, a dolgok világához. Megjósolja, hogyan fogsz reagálni a külső világra, és miket gondolsz róla. A sarokkő a sorsszámra és a kulcsszámra is hatással van.

Válaszd ki a neved első betűjét az alábbiak közül, és olvasd el a hozzá tartozó értelmezést.


 






Ez a betű vezetői képességeket és eredeti gondolkodásmódot mutat. Hajlamos vagy rámenősnek és agresszívnek lenni, és a saját nézeteidet tolni az előtérbe. Nagyon erősen bízol a terveidben és az ötleteidben, és inkább cselekszel, semmint egy helyben álldogálsz.







Ez a betű együttműködési készséget mutat. Nagyon jó partner vagy csapattag vagy, mert érzékeny vagy mások szükségletei iránt. Nagyra értékeled a szépséget, a zenét és a művészetet. Inkább meglévő dolgokon szoktál javítani, mint új dolgokat létrehozni.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon kreatív vagy. Szeretsz bulizni, jól megérteted magad másokkal, és valószínűleg van tehetséged ahhoz, hogy közönség vagy hallgatóság előtt előadd magad. A boldogsághoz szükséged van arra, hogy emberek között legyél.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon gyakorlatias vagy. Szilárd, konzervatív életszemlélettel rendelkezel. Hajlandó vagy sokat és keményen dolgozni azért, amit el akarsz érni. Türelmes vagy, és jó terveid szoktak lenni.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon tudsz másokkal kommunikálni. Nyílt, széles látókörű és rugalmasan állsz hozzá az élethez, sokoldalú vagy, és könnyen alkalmazkodsz az új körülményekhez. Azonnal a dolgok közepébe szoktál vágni.







Ez a betű azt mutatja, hogy a barátság és a harmónia nagyon fontos a számodra. Az életben nagyon nagy szükséged van az egyensúlyra és a rendre. Általában felelősségteljes vagy, és ahhoz, hogy boldog legyél, arra van szükséged, hogy kihasználhasd a kreativitásodat.







Ez a betű azt mutatja, hogy csak saját magadban bízol. Visszafogott vagy, és általában egyedül szeretsz lenni, hogy nyugodtan gondolkozhass mindenfélén. Hajlandó vagy keményen dolgozni azért, amiben hiszel. Valószínűleg eléggé makacs vagy.







Ez a betű azt mutatja, hogy minden képességed megvan ahhoz, hogy anyagi javakat halmozz fel. Nagyszerű érzéked van az üzlethez, és állhatatosan dolgozol azért, hogy elérd a céljaidat. Imádsz pénzt keresni, de nem feltétlenül azért, hogy elköltsd, hanem csupán a pénzkeresés öröméért.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon idealista vagy. Hajlamos vagy erős emberbaráti érzéseket táplálni, és vannak benned nagyon romantikus vonások is. Nem szereted, ha a terveidet meg kell változtatnod valami miatt. Tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz az élettől.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon jó a mentális ítélőképességed. Erősen hiszel magadban, odafigyelsz a testedre és a lelkedre, és mindenféle helyzetben cselekedni szeretsz. Ha óvatosan haladsz előre, akkor általában eléred a céljaidat.







Ez a betű azt mutatja, hogy inspirálóan hatsz mind saját magadra, mind pedig másokra. Képes vagy együtt dolgozni másokkal, de az idealizmusod problémák forrása lehet. Utálsz veszíteni, bármiről legyen is szó. Az idegességedből fakadó negatív energiákat hajlamos vagy rávetíteni a körülötted lévőkre.







Ez a betű azt mutatja, hogy társaságkedvelő ember vagy, és nagyon tehetséges vagy a másokkal való kommunikációban és kapcsolattartásban. Imádod az életet, és nagyon könnyen magadhoz tudsz vonzani másokat. Az életet általában könnyedén fogod fel, a komolyság eléggé taszít téged. Fesztelenül szoktak magad érezni a társas összejöveteleken.







Ez a betű azt mutatja, hogy becsületes és tisztességes ember vagy. Erős akaraterőd van, de képes vagy kompromisszumokat kötni. Konzervatív, lényegretörő és egyenes a gondolkodásmódod. Képes vagy az éppen aktuális problémára koncentrálni, ha arra van szükség.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon népszerű vagy mások szemében. Élvezed az életet és mások társaságát. A változás a lételemed, mindig szükséged van rá. Szeretsz játszani és belefeledkezni azokba a dolgokba, amelyek örömöt okoznak neked. Erősítened kellene az önfegyelmedet, és próbálj meg tanulni a hibáidból.







Ez a betű azt mutatja, hogy a tanulás és a tudomány nagyon erősen jelen van az életedben. Szeretsz tanulni, és amit megtanultál, arra sokkal később is emlékszel, és a megtanuld dolgokat fel szeretnéd használni az életedben. Erős az akaraterőd és az önfegyelmed.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon jól ismered önmagadat. Hajlamos vagy a spiritualizmusra, vonz a vallás, a metafizika vagy az okkultizmus valamilyen módon. A válaszokat általában belül keresed ahelyett, hogy másoktól tanácsot vagy segítséget kérnél.







Ez a betű azt mutatja, hogy szokatlan és nem hagyományos életet élsz. Intuitív vagy, bízol a megérzéseidben, és egészen máshogyan éled az életedet, mint a többség. Emellett nagyszerű üzleti érzéked is van.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon erős az akaraterőd és az elszántságod. Nagyon széles érdeklődési körrel rendelkezel, és erős belső kényszert érzel arra, hogy elérj valamit az életben. Magabiztos vagy, és annak ellenére, hogy vannak anyagi igényeid, nem vagy hajlandó másokat kihasználni azért, hogy elérd azokat.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon erős ambícióid vannak. Életed minden szakaszában nagyon erősen vágysz a sikerre. Általában okos és erős vagy azokban a dolgokban, amikkel foglalkozol.







Ez a betű azt mutatja, hogy a bizalom és a barátság nagyon erősen jelen van az életedben. Hajlamos vagy az idegeskedésre, és gyakran másokat követsz, nem pedig a saját utadat járod. Nem szeretsz másokkal versengeni, és nagyon nagy szükséged van arra, hogy szeressenek.







Ez a betű azt mutatja, hogy szeretsz bulizni, társaságba járni, másokkal találkozni. Nyílt vagy, és akkor érzed magad a legjobban, ha emberek között vagy. Általában jókedvű és optimista vagy, és ezzel magadhoz vonzod a szerencsét, de sajnos hajlamos vagy gyorsan el is veszíteni a szerencsédet.







Ez a betű azt mutatja, hogy képes vagy nagyon nagy dolgokat elérni. Dinamikus terveket szoktál kidolgozni, és ezek a tervek általában nagyszerűen működnek. Nagy változásokat tudsz létrehozni, nem csupán a saját életedben, hanem a körülötted lévők életében is. Néha eléggé kegyetlen tudsz lenni.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon sokoldalú vagy, és a változás a lételemed. Az életed eléggé kaotikus és sokszínű. Az öröm, az élvezet és a helyváltoztatás ugyanolyan fontos a számodra, mint a munka, amit végzel. Mentálisan nagyon gyorsan talpra tudsz állni, könnyen hozzászoksz az új helyzetekhez, és jól tudsz másokkal kommunikálni.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon erős a személyes vonzerőd, és szeretsz odafigyelni a részletekre. Hajlamos vagy feláldozni a saját vágyaidat és szükségleteidet egy általad fontosnak vagy kedvesnek tartott ügy vagy hit kedvéért. Erős a kisugárzásod, amiben van egy jó adag érzékiség is, és ezzel nagyon könnyen magadhoz tudsz vonzani másokat.







Ez a betű azt mutatja, hogy nagyon jó a megfigyelőképességed, és erős megérzéseid vannak. Általában számos oldalát meglátod a problémáknak, és több lehetőséget is látsz a megoldásukra. Eléggé nehezen hozol döntéseket, sokszor bizonytalan és döntésképtelen vagy. Sok minden érdekel, és több életcéllal is rendelkezel. Előfordulhat, hogy látnoki képességeid is vannak.







Ez a betű azt mutatja, hogy erős vagy, és az életmódod eléggé távol áll a megszokottól és a hagyományostól. Nagyon élvezed a luxust és a kellemes otthoni hangulatot. A hatalmat, a hírnevet és az anyagi sikereket szó szerint magadhoz vonzod. Valószínűleg nagyon erősen érdeklődsz a metafizika vagy az okkultizmus iránt.






Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL