Wicca boszorkányok

 

A wicca alapjai a hit a két istenségben, az Úrnőben és az Úrban, valamint a wicca intelem, azaz, tégy, amit akarsz, csupán másnak ne árts. Ennek betartása és a „Háromszoros visszatérés törvényében" való hit, valamint a mágikus szertartások végrehajtása az, amelyet a wicca boszorkányok követnek. A wicca boszorkányok világnézetében fontos szerepet játszik az öt elem, azaz, a föld, víz, tűz, levegő és az ötödik elem, mely a lélek, vagy más néven, akasha. A wicca jelképeként gyakran előforduló pentagramma többek közt az öt elemet jelképezi.


Boszorkány éned:


Amennyiben ezt a boszorkányt választottad, te is intenzíven kötődsz a természethez és mind a négy őselemhez. Elképzelni sem tudod, hogy téged keretek közé zárjanak, és szigorú társadalmi szabályok szerint élj. Tekinteted átható, mély tüzek lobognak a szemedben, és mindig körbeleng valamiféle titokzatos misztikum. A felnőttekkel általában nehezebben találod a hangot, de a gyermekek ösztönösen vonzódnak hozzád. Nagy az igazságérzeted, és mindig igyekszel helyes, korrekt döntéseket hozni, amivel másokat nem bántasz meg.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL