EZOTÉRIA

Mit üzen neked a Dalai Láma? - Húzz egy lapot és megtudod!

Szerző:
Szabó Anna
A Dalai Láma az a megvilágosodott személy, aki rendelkezik az összes Buddha együttérzésével, mivel ő maga a reinkarnációjuk és egyben a tibeti vallás és politika vezetője. Jelenleg a 14. dalai láma Tendzin Gyaco, aki a világot járva beszédeket tart és tanít, megosztva velünk bölcsességét. Mit üzen neked ez a szent ember, aki elődei tudását és a Buddhák erejét birtokolja?

 

A dalai láma egy végtelen összetett spirituális személy. A tibeti buddhizmus gelugpa iskolájának legmagasabb rangú tanítója. A lámák mindig egymást váltják a világban és ez az öröklési vonal, egészen 1391-ig nyúlik vissza. A hit szerint Avalókitésvara (aki rendelkezik az összes Buddha együttérzésével) és az együttérzés bodhiszattvájának (egy megvilágosodott személy) megtestesülése, mindamellett, hogy az előző dalai lámák reinkarnációja is. Egy szó, mint száz hatalmas bölcsességet és tudást hordoz magában.

A mostani 14. dalai láma, Tendzin Gyaco, a világot járva aktívan segít az embereken mind szavak, mind tettek által. Megosztja velük tudását, tanítja azokat, akik meghallgatják. Mondhatni, ő Tibet feje, aki ráadásul több ízben járt már Magyarországon is.


Kíváncsi vagy arra, mit üzenhet neked egy a különleges, nem mindennapi ember, aki ekkora tudás birtokosa? Játékos tesztünkből kiderül! Csak húzz egy kártyalapot és már olvashatod az üzenetét!

 

   

   

   

   

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL