LELKIPATIKA

Így rendelj az Univerzumtól!

Szerző:
Szabó Anna
Az Univerzumtól rendelni annyit tesz, mint saját magunkat kinyilvánítani. Hiszen amint bent van, úgy van kint, azaz a külvilág a bennünk élő dolgok tükre. Rendelj az Univerzumtól jókedvet, elégedettséget azáltal, hogy te magad is olyan vagy és ilyen emberekkel veszed körbe magad.

Erre legegyszerűbb példa az, ha jókedvű emberekkel találkozunk, akkor magunk is vidámak leszünk. Aki pedig rosszkedvű emberekkel veszi körbe magát, az negatívvá válik. Ezt sugározza ki magából, és ezért a környezete is ezt tükrözi vissza, ugyanis a másik ember a mi tükörképünk. Tehát aki elégedetlen az életével, az ezt árasztja ki magából és az elégedetlenségével megfertőzi embertársait is.

Az Univerzum mindig mindenki javára teljesít

De csak is akkor, ha kérünk tőle. Légy boldog, mert a legnagyobb öröm, ha mindenki boldog. Ezt úgy érheted el a legkönnyebben, ha mások boldogságának és a boldogság minden apró jelének örülsz. Ezzel egyúttal ahhoz is hozzájárulsz, hogy gyarapodjék a földön a boldogság. Tehát egy szó, mint száz, boldogságot elsősorban magunknak rendeljünk az Univerzumtól, amely majd megfertőz másokat is és egy olyan világban élhetünk, ahol nem kell félnünk attól, hogy elveszíthetjük azt, mert mindenki ugyanannyira boldog lesz.

Végül ne felejtsük, hogy a megrendelésünk sikere lelki és szellemi hozzáállásunktól függ. Legyen lelki és szellemi hozzáállásunk is pozitív! Ezért viselkedjünk úgy, hogy azok a kívánságainkhoz illőek legyenek, azaz mindig legyünk pozitívak!

Mindig pontosan ismerjük és fogalmazzuk meg a vágyainkat, hogy az Univerzum ki tudjon igazodni rajtunk! A legjobb, ha leírjuk részletesen, azaz pontról pontra, hogy mit szeretnénk elérni, hogy ha majd ezt elővesszük hetek, hónapok vagy akár évek elteltével, akkor le tudjuk ellenőrizni, hogy honnan hova jutottunk el. Sok boldogságot mindenkinek!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL