ÁLLATI CUKISÁGOK

6000 mérföldet utazott, hogy hazavigye azt a kóbor kutyát, amelyik megmentette

Szerző:
Szabó Anna
Egy megdöbbentő történet a bátorságról, amelynek középpontjában nem a szőke herceg áll, hanem egy nemes, kóbor szőrpamacs. Egy hihetetlen sztori arról, hogy vannak megmagyarázhatatlan érzéseink, amik arra sarkallnak bennünket, hogy rengeteg pénzt áldozva, időt nem kímélve, magunkhoz vegyük hálából és szeretetből valakit. Ez Pepper, a hős kutya története.

A cornwalli Georgia Bradleynek, - aki a plymouth-i egyetem diákja – majdnem rémálomba fulladt az idei krétai nyaralása. Egyedül volt a parton, mikor két férfi leszólította és megpróbálták rávenni, hogy menjen el velük italozni és mikor visszautasította őket, erőszakot próbáltak ellene alkalmazni.

Mire egyszer csak a semmiből, felbukkant egy bozontos kóbor lovag, aki bátorságával és rátermettségével elűzte a kéretlen ifjakat. Nemsokára Bradley vissza is tért Angliában, ahol egy újabb problémával kellett szembenéznie.

Nem tudta kiverni a fejéből a kutyát és állandóan rágondolt. Mintha csak szerelem lett volna első látásra. Alig két héttel később nem bírta tovább, visszarepült, és már csak remélhette, hogy nem akkor először és utoljára látta a megmentőjét. Bradley, elmondása szerint hihetetlen örömöt érzett.

De nem. A most már Pepper névre hallgató kutya, ugyanott várta vidáman a parton. Így több mérföldes, igencsak drága kiruccanások, hosszú vizsgálatok és az engedélyek beszerezése után, Bradley magával vihette új barátját Angliába. Ráadásul nem sokra rá Pepper hat kis cukisággal ajándékozta meg őt.

Ez ám a siker történet a hősiességről és a háláról!

Forrás: Daily Mail

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL