2018. augusztus 20. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 20. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

10 rendkívüli mágikus pecsét, amik az érdekeidet szolgálják

Wadolowska Balogh Orsolya

Van néhány extra hathatós és mágikus pecsét, amire egyszerűen nem mondhatsz nemet! Salamon király és mágus készítette őket, így egész biztosan nem fogsz csalódni bennük. Csak hord magadnál a megfelelőt és szerelmet, gazdagságot, vágyaidat vonzhatod be vele vagy látomásod lehet tőle, de akár meg is védhet minden veszélyforrástól!

10 rendkívül mágikus pecsét

10 rendkívül mágikus pecsét

A pecsét készítése

A magas mágia része a pecsétkészítés, de most beavatunk titeket a legegyszerűbb, de igen hatékony mágikus pecsétek készítési folyamatába.

Válaszd ki a pecsétet, amelyre szükséged van. Nyomtasd ki vagy akár le is rajzolhatod egy fehér lapra vagy pergamenre. Írd rá a hátuljára a nevedet és a születési dátumodat vagy azét, akinek szánod. Majd gyújts fehér gyertyát fogd a kezeid közé és meditálj rá arra, amit elérni kívánsz vele. Töltsd fel vágyaiddal, érzéseiddel, akaratoddal.

Most már nincs más teendőt, mint magadnál hordani, viselni vagy elhelyezni abban a helységben, ahol gyakran tartózkodsz, illetve átadni új tulajdonosának.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 jel, hogy blokkolt csakráid vannak

7 jel, hogy blokkolt csakráid vannak

Miközben ezt olvasod, erőteljes energia áramlik a testedben és körülötte is. A test 7 csakrája a mentális, spirituális és érzelmi energiák fókuszpontja. Amikor a csakrák erősek, harmonikusak, áramlóak, bőséges forrásból merítheted az erőt. Ám ha egy vagy több csakrád blokkolt, az olyan, mint egy megtört kerti tömlő: ki tudod nyerni a vizet, de csak csordogálva. Blokkolt csakrákkal erőforrásaid korlátozottak.

Tovább »
Vicces "Rejtett Arcok" fejtörő, ami tréningezi az agyadat miközben szórakozol is

Vicces "Rejtett Arcok" fejtörő, ami tréningezi az agyadat miközben szórakozol is

Szeretjük ezeket a szórakoztató játékokat, amik nem csak kikapcsolnak, de fejlesztenek is bennünket. Figyeld meg, hogy a napi szintű gyakorlás meg fogja hozni a gyümölcsét és sokkal élesebb lesz az elméd és pontosabb a megfigyelőképességed! A mai napi kihívás az, hogy meg kell találnod a rejtett arcokat a képen!

Tovább »
Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állította össze, méghozzá azon az elven, hogy döntéseid, melyeket életed során meghozol, nagyon sokat elárulnak a személyiségedről. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt az ajtót, melyen szívesen belépnél, így máris feltárul, mi rejlik mögötte, vagyis az, hogyan viselkedsz másokkal, és hogyan látnak téged. Itt az idő, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép