EZOTÉRIA

Hogyan javíts az életeden? - Osho misztikus kártyái segítenek

Szerző:
Szabó Anna
Hallgass a bölcs jógi és guru szavára, kinek tudása és bölcsessége ismert szerte a világban! Most misztikus kártyái felfedik előtted, mit kellene, vagy mit nem kellene tenned ahhoz, hogy javíts az életeden, amely így végre abba az irányba terelődhet, amilyenbe csak akarod!

 

Rajneesh Chandra Mohan Jain más néven Bhagwan Shree Rajneesh vagyis inkább közismertebb nevén Osho bölcsességével, sajátos vallásával és filozófiájával meghódította Indiát és az Egyesült államokat, mint vallási vezető. Elmondása szerint 21 évesen világosodott meg. Az 1960-as években filozófia professzor volt a Jabalpur egyetemen, ahol többek között jógát is tanított mindemellett, hogy előadásokat tartott ismert filozófiai és vallási művekből, amiket kiegészített a saját világnézetével, mindezt pedig összekovácsolta. Bejárta egész Indiát, rendkívül olvasott, tanult ember volt, aki szerint a legfontosabb értékek az életben a szeretet, a meditáció és a nevetés. Illetve, az emberi élet egyetlen valódi célja az, hogy elérje a szellemi megvilágosodást. Indiában gyakran hívták „szex gurunak", mert kiállt a szabad szerelem és a szabados szexualitás mellett.


Osho most megossza veled útmutató kártyáin keresztül azt, mit kellene vagy nem kellene tenned ahhoz, hogy az életed olyan legyen, amire vágysz és egy jobb irányba terelődjön a jelenleginél. Húzz egy kártyalapot!

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL