2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tényleg sikerrel járnak a pénzvarázslatok? - Barakiel angyal válaszol

Wadolowska Balogh Orsolya

Rengeteg varázslás létezik arra vonatkozólag, hogyan varázsoljunk, vonzunk, illetve miként hívjuk meg a „pénzenergiát”az életünkbe és tegyünk szert némi potyapénzre. Valóban működik ez? Lehetséges a pénz és a jólét előteremtése? A kérdésben jártas, a szakmabeli Barakiel angyalt kérdeztem meg erről!

Mit tudunk róla?

Barakiel a siker, a szerencse, a jólét és a bőség angyala. Nevének jelentése: „Isten villáma" és a Halak jegyek őrangyala, aki az Erények rendjébe tartozik. Mindemellett életörömöt és vidámságot csempész az ember életébe.

Énok könyvében angyalok hercegeként jelenik meg, aki 496,000 miriádnyi angyal felett uralkodik és leginkább a Második Mennyekben tevékenykedik.

A katolikus hagyományok szerint a családi élet, házasság és az árva gyerekek patrónusa.

Az interjú

Arany és narancssárga színkeverékű, hosszú ruhájában érkezik, ahogy gyakran látható a festményekben. Hiszen az öltözéke is azt hivatott tükrözni, minek az angyala. Hosszú, hullámos, barna haja van. Arcában gyermekies vonásokat vélek felfedezni. Leginkább fehér és rózsaszínű rózsákkal ábrázolják, esetleg amint szórja őket, mivel ez jelképezi Isten édes áldását, amelyben megfürdet bennünket. Nem is csoda, hogy árad belőle a kellemes, mámorító rózsaillat. Mielőtt leül velem szemben egy rózsát nyújt felém. Melyik nőt ne vennék le a lábáról, ha egy angyal nyújt át neki egy szál rózsát? Kifejezetten megáldva érzem magamat és lányos zavaromban kilihegek egy köszönöm-öt.

R.: - Barakiel, mond meg őszintén... tényleg képesek vagyunk csak úgy semmiből pénzt elővarázsolni magunknak? Van valami értelme annak az ostobaságnak, amit a tévében a sok csodajóstól és ezopalántától hallani, ahogy hókuszpókusz mutatványokra emelik a kezüket és azt rebegik a telefonálóknak: „Igen Pista, már érzem! Árad magához a pénzenergia, már küldöm is! Érzi, hogy ott van? Mérkezett már?" Mire Pista megszólal: „Igen, érzem, itt van!" Most ne haragudj, ha elég szarkasztikusnak és kétkedőnek tűnök, de néhány ilyet végignézve sose tudom, hogy a nevetés vagy a sírógörcs kerülgessen...

B.: - Nagyon jól tudod, hogy nem minden ezoterikus valódi szakember. Az igazi varázslatokhoz nem kellene efféle bűvészmutatványok, mint ahogy az egyébként olyan kiválóan demonstráltad. De hogy a kérdésedre válaszoljak igen, valóban lehet pénzt, bőséget, jólétet varázsolni és teremteni. Gondolj csak bele, hogy a régi emberek is különböző szertartásokat és termékenységi rituálékat mutattak be azért, hogy essen az eső, gazdag termésük legyen, a tehenek teje ne apadjon el, egyszóval áradjon feléjük a bőség. Ugyan ez a helyzet most is, csupán az igények változtak. Leszámítva a világban azon régiókat ahol még a termés az állatok jóléte a fontos ahhoz, hogy megszerezzék a kívánt anyagiakat. Máskülönben a ma emberének már a készpénz kell és ennek érdekében változtak meg varázslatok is. Bár ha jól emlékszem a régi időben sok kincstalálásra alkalmas mágia is volt... de a lényeg az, hogy ma már lényegében nem egy láda csiszolatlan gyémántra hajazik az ember, hanem inkább a „zöldhasúra", ahogy ti mondjátok.

R.: - Nagyon modern vagy! Bár szerintem, ha az embernek van szeme és egy kis esze, akkor a csiszolatlan gyémántnak is örülne. De értem, mit akartál mondani. Tehát megteremthetjük magunknak a jólétet. Akkor nem is kellenek hozzá a bűvészek a tévéből?

B.: - Miden ember eredendően képes a teremtésre. Nem csak a puszta kézzel, hanem az akaratával is. Ám nem mindenki bízik meg vagy hisz önnön képességeiben és ezért folyamodik a szakemberhez. Amivel nem is lenne probléma, ha a megfelelő embert választaná. De hát ugyebár egyikre sincs kiírva, hogy hiteles-nem hiteles, ezért az ember könnyen beleszalad a csalókba és azokba, akiknek csak a pénz számít. Az önös érdek.

R.: - De hogy nem lehet észrevenni? Amikor valaki ilyen cirkuszi mutatványokat mutat be. mint egy pantomim?

B.: - Légy elnézőbb az emberekkel. Sokak annyira vágynak, annyira nagy hittel rendelkeznek, hogy nem mindenkinek tiszta egészen a látása. Talán idővel majd jobbam megtanulnak bízni önmagukban az és akkor maguk végzik majd el a teremtést.

R.: - Vagy bennetek. Elvégre ti is, meg az istenek vagy még ki tudja kik ebben a nagyvilágban, a koboldok, tündérek, segíthettek bevonzani nekünk a szerencsét, a pénzt, amire csak szükségünk van, nem?

B.: - Így van, de ebből sosem csináltunk zsákba macskát, hiszen ezért hirdetjük, hogy itt vagyunk és segítünk. Sok varázslat minket szólít is meg.

R.: - Hát én eleve jobban bíznék bennetek, ha magamban nem is, de mindegy, ez én vagyok. Na és akkor honnan is lesz a pénz? Kiraboltok egy bankot?

B.: - Igazán szellemes vagy. A pénz sose a semmiből várd. A szerencse és a siker kérdése könnyű, hiszen szerencséd lehet a munkahelyeden, mert előléptethetnek vagy eleve állást találsz. Ez már meghozza a pénzt is. De ugyanígy megtalálhat a siker és a szerencse a váratlan anyagi juttatások esetén, a lottózóban vagy a talált pénzek esetén. Visszakapod a kölcsönbe adott pénzed vagy te kapsz éppen kölcsönt. Mi elsősorban a módját intézzük el, hogy miként kapd meg, és nem lerakunk egy aktatáskával teli pénzt az küszöbödre.

R.: - És ez mindenkinek jár? Bárki, aki pénzt kér, pénzt varázsol, meg is kapja?

B.: - Ha tényleg szüksége van rá, akkor feltétlenül. Még ha nem azonnal is, nem másnap rögtön csöppen az ölébe – hiszen nekünk is kell egy kis idő, amíg elrendezzük a szálakat, a módszereket, hogy megérkezzen feléd a pénz – de előbb utóbb, beérik és megkapod. Azt, amire szükséged van és annyit, amennyi kell. Mindennek oka van. Mert maga a pénz kell, mivel nincs mit enned és nem azért, hogy új ruhát vegyél. Vagy, mert a pénz a reményt képviseli, ami motivál téged és új erőre kapsz tőle. Vagy, hogy tudjál adni belőle másnak, jótékonykodni. De ezért jó a munka és az előléptetés, mert az embernek meg kell tanulnia értékelnie és becsülnie azt, amije van.

R.: Szent igaz. Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdéseimre és itt voltál!

B.: - Én köszönöm a lehetőséget!

R.: - Akkor hát Barakiel... „ A pénzenergia legyen veled! Már küldöm is... ott van már, megérkezett?"

B.: - Nagyon humoros vagy...

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

Jelenleg sokan szenvednek fejfájástól, és ez bizony a mai rohanó életvitel miatt érthető is. Ez ugyanis egy természetes reakció a szervezet részéről. Ám annak ellenére, hogy természetes, mindenképpen kellemetlen. Az alábbi módszerek segítségével azonban könnyedén orvosolható a probléma.

Tovább »
Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Honnan ismerszik meg a fejtörőgyilkos? Természetesen onnan, hogy valóságos zseni, akinek nem okoznak gondot a különböző vizuális vagy matematikai fejtörők, mert elképesztő intelligenciával és leleményességgel bír, így képes megoldani a feladatokat. Akár magadra ismertél, akár nem mernél rá megesküdni, érdemes neki veselkedni ennek a három izgalmas feladatnak!

Tovább »
Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

A színeknek nagyon fontos szerepük van az életben, és nem véletlen az sem, hogy némelyik gyakrabban előfordul a környezetünkben. Ez a teszt nagy segítség lesz abban, hogy felismerd, milyen érzelmek hatása alatt állsz pillanatnyilag. A kérdés nem más, mint az, hogy ha tudnád, hogy valamelyik gomb megnyomása pozitív hatással lesz az életedre, melyiket választanád?

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép