2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Mik a vonzó női szépséghibák, amikre buknak a pasik? - Pasiszemmel

Összeállította: Sófalvi Beáta

Téveszme, hogy a pasik a tökéletességre buknak. Nem a Barbie babát keressük, hanem a valódi, igazi nőt. Azok a hibák, amelyeket ti minden erővel elrejteni, megváltoztatni akartok magatokon – számunkra lehetnek vonzóak. Tudd meg, hogy a férfiszem arra fókuszál, ami valódi.

Igazi nő kell, nem viaszbaba!

Néha már nevetséges, hogy minden nő azt a képmást próbálja magára ölteni, amely a divatbemutatók sablonszerű kifutópályáján oly trendi, és ami igazán lényeges a férfiszemnek az háttérbe szorul. A tulajdonképpeni egyediség és a természetesség, ami a valóságot sugallja. A női agy kreált egy olyan „álomnő" képet, ami jelen van a közvetlen környezetben, de csak papírformán vagy viaszbabaként. Hiszen a divatmagazinokban bármely korosztályban levő nő jól mutathat a képszerkesztő programoknak köszönhetően, a darázsderekú viaszbabák pedig kecsesen szobrozhatnak a kirakatban, ha nincs bennük az a vonzó hiba, amely a férfiszemnek kell.

A gömbölyű popsi!

Igen! Számunkra ez vonzó! Ha a popsid kerekebb, netán nagyobb a megszokottnál – ne arra törekedj, hogy ezt elrejtsd és alakítsd az általad megszokotthoz, hanem inkább emeld ki, a tekintetet vond rá, és legyen a szexepiled. Miért akarsz beállni a sorba? Hidd el magadról, hogy rendelkezel olyan külsővel, amire azt mondják a pasik, hogy: szexi. Akkor meg csak annyi a feladatod, hogy azon dolgozz, hogy ez így is maradjon. Ne a divatbemutatók modell alkataira törekedj, hanem arra, hogy te legyél az a személy, akire mindenki hasonlítani akar.

Formás, kicsi cicik!

Ki érti meg a nőket?! A fenék, ha nagy az a baj. A kisebbre törekedtek – órákon át képesek vagytok a konditeremben rádolgozni csak, hogy alakuljon. A cici meg, ha kicsi, az a ciki! Abban a tévhitben éltek, hogy a nagy mellű lányokra hamarabb felfigyelnek a férfiak. Pedig a kicsi, formás, marokba illő cici, ami kihívóan helyezkedik el – minden férfiszem számára vonzó.

Kacérkodó szeplők!

Minden nő érzékeny az arcára! Ezzel nincs is semmi gond. Azonban a sminkmaszkkal már igen! Alig látható néhány kacérkodó szeplő, de már is ömlik rá az alapozó, ragad rá a sötét púder vagy korrektor. Ezt már egyáltalán nem találjuk vonzónak, sőt – a nyári időszakban egyszerűen ciki a foltos arc. Inkább emeld ki a szexepiledet és hangsúlyozd a különlegességedet.

Vonzó hiba!

Tehát, kedves Hölgyek! A természetetekből adódóan ti folyamatosan nagyító alá teszitek magatokat, hiszen elégedetlenkedtek a természet adta szépségetekkel. A popsi kicsi, nagy, gömbölyű, lapos, széles, keskeny, formátlan, de soha sem megfelelő. A cici meg, ha kicsi, akkor ciki. Az arcbőr akkor ideális számotokra, ha makulátlan.
Azzal, hogy hibátlan külsővel lépsz a nyilvánosság elé – nem kerülsz a férfiszem fókuszába, mert a legtöbb esetben átnézünk rajtad, hiszen már hétköznapi, mert a közvetlen környezet ezt nyomja folyton, és nem kell.
Ezért gyere TE, aki rendelkezel, azzal a vonzó hibával, ami felkelti az érdeklődést és tarolj!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Világ a teljességet, valamint az elért célt, egy fejlődési folyamat csúcspontját, sok esetben pedig az életcélt és a világban elfoglalt helyünket szimbolizálja.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Zadkiel arkangyal - Az egyensúly, vagy mérséklet ideje. Együttműködés és kompromisszum. Várd meg a tökéletes időzítést.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Szerda

A napi jóslat Számodra - Szerda

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép