DIVAT

Romantikázz!

Szerző:
Szabó Anna
Nincs is megfelelőbb időszak a randevúkhoz! Egy illatozó, napsütéses tavaszi nap varázsát a megfelelő ruha és a hozzá illő kiegészítők még emlékezetesebbé tehetik. Ess szerelembe te is!

A csipkék, fodrok, virágminták és pasztell színek egyvelegével alkotott miniruhák tökéletesen beleillenek a virágzó természet pompájába. A tervezők nem voltak restek kihasználni a tavaszi zsongás páratlan színeit és formáit. Habkönnyű anyagokkal, harang alakú szoknyákat, a 30-as éveket idéző kalapokat és kislányos miniket vonultattak fel az idei kollekciókban.



Legkedveltebb színek:
fehér, beige, babarózsaszín, hűvöskék, beige, barna, khaki és az elmaradhatatlan fekete.


Megfelelő ruhákat megfelelő kiegészítőkkel!

A táskákon szintén visszaköszönnek a virágminták, a szandálok orra nyitott, legfőbb jellemzőjük a telitalp, vagy klasszikus magas sarok, a keresztpántokkal összefogott orr-rész.


Az ékszerek a különleges, egyedi kreatív formákkal dobják fel a romantikus viseletet. Virágok, madarak, pillangók, tündérkék, szitakötők és masnik, szinte minden tavaszi motívum akár egyszerre is megjelenhet ezeken az izgalmas kiegészítőkön. A természetben fellelhető színek és formák ékszerre redukálva kiteljesítik az amúgy is nőies, finom és kicsit talán játékos divatirányzatot.


Legkedveltebb színek:
arany, ezüst, fehér. bronz, beige, barack árnyalatai, rózsaszín


Szívesen!

Óriási sláger lett a szív alakú medál, készüljön akár üvegből, drágakőből, kagylóhéjból vagy strasszokkal kirakva.

Férfiak figyelem! Ha nincs még megfelelő ötlet arra, mivel kedveskedjenek szeretett párjuknak, egy ilyen szív medállal ellátott nyaklánccal biztos sikert arathatnak!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL