2018. február 21. - Elonóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 21. - Elonóra
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Boldog csemetét nevelni?

É.S

Nem kell szakembernek lennünk ahhoz, hogy felismerjük azt a nagyon fontos tényt: apa, márpedig kell a gyerekünknek. Ki kérdőjelezné meg ennek a bölcsességnek a valódiságát?

Akár beszélünk róla, akár nem, nagyon jól tudjuk, hogy a boldog, kiegyensúlyozott család működéséhez a legfontosabb feladat: az összetartó erő, mindkét szülőnek ad bőséges feladatokat.


Amikor a gyermeknevelésről esik szó, sokan hajlamosak a nők (anyák) szerepét hangsúlyozni.
Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a nők magukra vállalják születendő gyermekük életét, és magukra maradnak a gyermeknevelésben. A gondok és a boldogság közepette.


A kisgyerek kis gond, a nagy gyerek még nagyobb?
Már óvodát, megfelelő iskolát is nehéz választani, hát még felelősségteljes, megbízható társat, hivatást.
Az egyedülálló anyák, ha nem kényszerülnek nap mint nap belefáradni mind testileg mind lelkileg az apa pótlásába és saját szerepükbe, talán több idejük és lelkierejük marad arra, hogy megértsék gyermekük lelkének legapróbb rezzenéseit is.Mekkora érték az, ha tudják, hogy mitől olyan boldog a tekintete csemetéjének, hogy mivel okozhat boldogságot, mivel adhatna többet, hogy az örök sebek némi gyógyulásra találjanak.


Ha az apa nem temetkezik a munkájába és nem hivatkozik karrierje építésére, szabadsága megtartására, mely által elhagyja a családját, Ő is férfiként megtaníthatná gyerekeit arra, hogy hogyan is kell családfőként élni és látni az életet. Csak így tapasztalhatja meg, milyen is az: boldog gyermeket és boldog családot teremteni.


A szülői szerepek évről évre változhatnak, az időt ugyan átrendezheti, de a minta apaszerep megmarad örökre. A szeretet és törődés is ugyan úgy megmarad, és szükség is lesz rá. Nem véletlenül hangoztatják úgy anyáink, nagyanyáink azt a bölcsességet, hogy a gyereknek márpedig apára van szüksége. Nagyon fontos, hogy legyen egy olyan minta apa, akitől mindez megtanulható és továbbadható.SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az 5 leggyakoribb megbetegedés és a mögöttük rejlő üzenet - Mindennek oka van!

Az 5 leggyakoribb megbetegedés és a mögöttük rejlő üzenet - Mindennek oka van!

Tele vagy energiával és tenni akarással? Vagy éppen azon panaszkodsz, hogy beteg és fáradt vagy attól, hogy állandóan beteg és fáradt vagy? Talán az év energiáit arra használhatnád, hogy feltöltsd magad és egyre erősebbé válj. 

Tovább »
Elég éles a szemed? - Akkor segíts megtalálni az állatok árnyékát!

Elég éles a szemed? - Akkor segíts megtalálni az állatok árnyékát!

Akik kitudja milyen okból kifolyólag, de elvesztették az árnyékukat, te pedig most a segítségükre siethetsz és visszaadhatod nekik! 5 állat vár arra, hogy az éles látásoddal kiszúrt a lehetőségek közül a hozzájuk passzoló árnyékot. Nehogy azt hidd, hogy ez gyerekeknek való játék, mert olyan apróságokon múlik a megfejtés, ami még egy felnőtt szemével és agyával is elbánhat! 

Tovább »
Válassz egy Hamsát, és tudj meg valami egészen érdekeset a személyiségedről

Válassz egy Hamsát, és tudj meg valami egészen érdekeset a személyiségedről

A Hamsa egy tenyéralakú amulett, amely az egész Közel-Keleten és Észak-Afrikában is igen népszerű. Sokféle típusa van és fali díszként is használják. A jobb kéz tenyere felfelé fordítva évezredek óta a védelem szimbóluma, amelyet előszeretettel használnak amulettként a zsidók, a keresztények és a muzulmánok is. Úgy vélik, hogy megvéd a gonosz szemmel szemben.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép