2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Boldog csemetét nevelni?

É.S

Nem kell szakembernek lennünk ahhoz, hogy felismerjük azt a nagyon fontos tényt: apa, márpedig kell a gyerekünknek. Ki kérdőjelezné meg ennek a bölcsességnek a valódiságát?

Akár beszélünk róla, akár nem, nagyon jól tudjuk, hogy a boldog, kiegyensúlyozott család működéséhez a legfontosabb feladat: az összetartó erő, mindkét szülőnek ad bőséges feladatokat.


Amikor a gyermeknevelésről esik szó, sokan hajlamosak a nők (anyák) szerepét hangsúlyozni.
Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a nők magukra vállalják születendő gyermekük életét, és magukra maradnak a gyermeknevelésben. A gondok és a boldogság közepette.


A kisgyerek kis gond, a nagy gyerek még nagyobb?
Már óvodát, megfelelő iskolát is nehéz választani, hát még felelősségteljes, megbízható társat, hivatást.
Az egyedülálló anyák, ha nem kényszerülnek nap mint nap belefáradni mind testileg mind lelkileg az apa pótlásába és saját szerepükbe, talán több idejük és lelkierejük marad arra, hogy megértsék gyermekük lelkének legapróbb rezzenéseit is.Mekkora érték az, ha tudják, hogy mitől olyan boldog a tekintete csemetéjének, hogy mivel okozhat boldogságot, mivel adhatna többet, hogy az örök sebek némi gyógyulásra találjanak.


Ha az apa nem temetkezik a munkájába és nem hivatkozik karrierje építésére, szabadsága megtartására, mely által elhagyja a családját, Ő is férfiként megtaníthatná gyerekeit arra, hogy hogyan is kell családfőként élni és látni az életet. Csak így tapasztalhatja meg, milyen is az: boldog gyermeket és boldog családot teremteni.


A szülői szerepek évről évre változhatnak, az időt ugyan átrendezheti, de a minta apaszerep megmarad örökre. A szeretet és törődés is ugyan úgy megmarad, és szükség is lesz rá. Nem véletlenül hangoztatják úgy anyáink, nagyanyáink azt a bölcsességet, hogy a gyereknek márpedig apára van szüksége. Nagyon fontos, hogy legyen egy olyan minta apa, akitől mindez megtanulható és továbbadható.SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Tűnődtél már el azon, hogy vajon ki lehettél előző életedben? A legtöbb embernek több száz, de akár több ezer előző élete is lehetett, így gyakorlatilag lehetetlen megismerni mindazt a tapasztalatot, amit felhalmoztál korábban. Néhány dolgot persze ki lehet deríteni, főként akkor megy ez könnyebben, ha a jelenlegi életeddel az adott előző életed mutat egyfajta párhuzamot.

Tovább »
9 helyzet, amikor a régészek sem találtak magyarázatot a felfedezéseikre

9 helyzet, amikor a régészek sem találtak magyarázatot a felfedezéseikre

Ami azért nem semmi, ha már a modern tudomány meg a szakértők sem találnak válaszokat. Ott valami nagyon nagy rejtélynek lennie, ahol több évnyi vizsgálódás sem segített. Kíváncsi vagy arra, mi lehet az a 9 felfedezés, amibe beletört a régészek bicskája?

Tovább »
15 különleges és elképesztő hely, ahová nem léphetsz be engedély nélkül

15 különleges és elképesztő hely, ahová nem léphetsz be engedély nélkül

Az emberek a bolygó egészének szinte minden részét felfedezték már, ám létezik néhány olyan különleges hely, ahová nem léphetsz be csak úgy. Hogy ennek mi az oka? Talán szigorú őrizet alatt állnak, nagyon veszélyesek, vagy ki tudja…? Mindenesetre legalább képeken megtekintheted őket!

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép