2017. július 28. - Szabolcs
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. július 28. - Szabolcs
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Boldog csemetét nevelni?

É.S

Nem kell szakembernek lennünk ahhoz, hogy felismerjük azt a nagyon fontos tényt: apa, márpedig kell a gyerekünknek. Ki kérdőjelezné meg ennek a bölcsességnek a valódiságát?

Akár beszélünk róla, akár nem, nagyon jól tudjuk, hogy a boldog, kiegyensúlyozott család működéséhez a legfontosabb feladat: az összetartó erő, mindkét szülőnek ad bőséges feladatokat.


Amikor a gyermeknevelésről esik szó, sokan hajlamosak a nők (anyák) szerepét hangsúlyozni.
Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a nők magukra vállalják születendő gyermekük életét, és magukra maradnak a gyermeknevelésben. A gondok és a boldogság közepette.


A kisgyerek kis gond, a nagy gyerek még nagyobb?
Már óvodát, megfelelő iskolát is nehéz választani, hát még felelősségteljes, megbízható társat, hivatást.
Az egyedülálló anyák, ha nem kényszerülnek nap mint nap belefáradni mind testileg mind lelkileg az apa pótlásába és saját szerepükbe, talán több idejük és lelkierejük marad arra, hogy megértsék gyermekük lelkének legapróbb rezzenéseit is.Mekkora érték az, ha tudják, hogy mitől olyan boldog a tekintete csemetéjének, hogy mivel okozhat boldogságot, mivel adhatna többet, hogy az örök sebek némi gyógyulásra találjanak.


Ha az apa nem temetkezik a munkájába és nem hivatkozik karrierje építésére, szabadsága megtartására, mely által elhagyja a családját, Ő is férfiként megtaníthatná gyerekeit arra, hogy hogyan is kell családfőként élni és látni az életet. Csak így tapasztalhatja meg, milyen is az: boldog gyermeket és boldog családot teremteni.


A szülői szerepek évről évre változhatnak, az időt ugyan átrendezheti, de a minta apaszerep megmarad örökre. A szeretet és törődés is ugyan úgy megmarad, és szükség is lesz rá. Nem véletlenül hangoztatják úgy anyáink, nagyanyáink azt a bölcsességet, hogy a gyereknek márpedig apára van szüksége. Nagyon fontos, hogy legyen egy olyan minta apa, akitől mindez megtanulható és továbbadható.SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 hatékony tipp, ami kordában tartja a gyomorproblémákat

6 hatékony tipp, ami kordában tartja a gyomorproblémákat

A gyomorproblémák kellemetlenek, befolyásolják a lelki állapotot, az éhségérzetet, és a munkádra is kihatnak. Érdemes ezért odafigyelni rá, hiszen ennek nem kell így lennie. Ha folyamatosan gyomorégést és emésztési zavarokat tapasztalsz, akkor vizsgáld meg az alábbi 6 tippet, ami hatékonyan csökkenti mindezt, segítségével pedig egy sokkal előnyösebb életformát alakíthatsz ki.

Tovább »
Emlékeztető - Tízmilliószoros nap van ma! Még nem maradtál le semmiről!

Emlékeztető - Tízmilliószoros nap van ma! Még nem maradtál le semmiről!

Ma van a harmadik Tízmilliószoros nap az évben! Szerencsére még bőven van időd arra, hogy kihasználd a nap varázslatos erejét és bebiztosítsd a jövődet és vágyaid megvalósulását! Adunk néhány tippet, hogyan érheted el!

Tovább »
A kedvenc fagylalt ízed árulkodik a személyiséged rejtett oldaláról - Teszteld magad!

A kedvenc fagylalt ízed árulkodik a személyiséged rejtett oldaláról - Teszteld magad!

A tudósok és a pszichológusok megfigyelték a mindennapi szokásokat - milyen tollat használsz, milyen a kedvenc fülbevalód, nyakláncod - és rájöttek, hogy ez mind-mind árulkodik a személyiségedről. Most itt az ideje annak, hogy a kedvenc fagylalt ízed meséljen rólad. Dr. Alan Hirsch az Ízek és Illatok Kutatási Intézményének doktora tanulmányozta az ízek és a személyiség közötti összefüggéseket.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tőke Zoltán

Hangterapeuta

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tőke Zoltán

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép