2017. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Boldog csemetét nevelni?

É.S

Nem kell szakembernek lennünk ahhoz, hogy felismerjük azt a nagyon fontos tényt: apa, márpedig kell a gyerekünknek. Ki kérdőjelezné meg ennek a bölcsességnek a valódiságát?

Akár beszélünk róla, akár nem, nagyon jól tudjuk, hogy a boldog, kiegyensúlyozott család működéséhez a legfontosabb feladat: az összetartó erő, mindkét szülőnek ad bőséges feladatokat.


Amikor a gyermeknevelésről esik szó, sokan hajlamosak a nők (anyák) szerepét hangsúlyozni.
Egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy a nők magukra vállalják születendő gyermekük életét, és magukra maradnak a gyermeknevelésben. A gondok és a boldogság közepette.


A kisgyerek kis gond, a nagy gyerek még nagyobb?
Már óvodát, megfelelő iskolát is nehéz választani, hát még felelősségteljes, megbízható társat, hivatást.
Az egyedülálló anyák, ha nem kényszerülnek nap mint nap belefáradni mind testileg mind lelkileg az apa pótlásába és saját szerepükbe, talán több idejük és lelkierejük marad arra, hogy megértsék gyermekük lelkének legapróbb rezzenéseit is.Mekkora érték az, ha tudják, hogy mitől olyan boldog a tekintete csemetéjének, hogy mivel okozhat boldogságot, mivel adhatna többet, hogy az örök sebek némi gyógyulásra találjanak.


Ha az apa nem temetkezik a munkájába és nem hivatkozik karrierje építésére, szabadsága megtartására, mely által elhagyja a családját, Ő is férfiként megtaníthatná gyerekeit arra, hogy hogyan is kell családfőként élni és látni az életet. Csak így tapasztalhatja meg, milyen is az: boldog gyermeket és boldog családot teremteni.


A szülői szerepek évről évre változhatnak, az időt ugyan átrendezheti, de a minta apaszerep megmarad örökre. A szeretet és törődés is ugyan úgy megmarad, és szükség is lesz rá. Nem véletlenül hangoztatják úgy anyáink, nagyanyáink azt a bölcsességet, hogy a gyereknek márpedig apára van szüksége. Nagyon fontos, hogy legyen egy olyan minta apa, akitől mindez megtanulható és továbbadható.SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 vérszívó szörny, akikről még életedben nem hallottál, pedig jobb lett volna!

10 vérszívó szörny, akikről még életedben nem hallottál, pedig jobb lett volna!

Azt hitted, hogy csak a jól ismert „nyugati” vámpírok, a Drakula-félék léteznek? Hidd el, elég nagy ez a világ ahhoz, hogy sokféle lény, megférjen benne! Nem is hinnéd milyen vérszívók léteznek, akikről még csak nem is hallottál, akik öregasszonyok, öregemberek képét öltik magukra, vagy a tenyerükön keresztül szívják ki a véredet. Némelyik még életben is hagy, ha nem találja a véredet elég ízletesnek! Lássuk milyen fantasztikus vérszopóktól kell még tartanunk!

Tovább »
Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Két rejtvénnyel készültünk mára azért, hogy te szórakozhass és fejleszthesd az agyadat, hogy még jó sokáig éles legyen az elméd! Nem kell zseninek lenned hozzájuk, elég a jó megfigyelőképesség és egy kis matektudás is! Szerezd meg magadnak a napi sikerélményedet azzal, hogy megfejted ezt a két nem is olyan nehéz feladványt!

Tovább »
Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Mindenkinek más jut eszébe a „család” szóról. Van, akinek a meleg otthon, másnak a gyerekzsivaj, és még sorolhatnánk. Ezek többnyire a bevett családi minták miatt vannak, amit otthon láttunk, a szüleinktől. Neked milyen a családod, és milyen viszony fűz hozzá? Teszteld magad, és kiderül.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép