FÉSZEK

Lépéselőny - Garantált ajándék az első 50 regisztrálónak

Szerző:
Szabó Anna
Végezzük a munkánkat a legváltozatosabb helyeken: irodában, otthon vagy útközben, a munkafolyamatok során nem hagyatkozhatunk kizárólag a laptopunkra, táblagépünkre: szükségünk lesz egy megbízható társra, aki segít úrrá lenni a kézzelfogható tudás és információ rendszerezésében. Az ESSELTE - Európa vezető irodaszergyártó cégének LEITZ márkájú termékei ezt a hátteret biztosítják magas színvonalon.

 

Csatlakozz a „Lépéselőnyben" promócióhoz most értékes ajándékért!

Regisztrálj a promóció weboldalán december 27-ig, küldd el a regisztrációt visszaigazoló levelet a hu@esselte.com címre és az első 50 regisztrálót egy WOW gumis mappával lepjük meg!

Egyedülálló színvilág, stílusos megjelenés, különleges, dombornyomott felület, ezüst színű kiegészítő elemek - írhattuk volna mindezt lakberendezési tárgyakról, gépjárművekről vagy akár ékszerekről is: a LEITZ termékek az iroda olyan ékei, amelyek azt is elárulják, hogy használójuk ki akar törni a szürkeségből, a környezetét kreatívan alkotja meg és nem csak a tevékenységével teremt minőséget, de elvárja azt a munkafolyamat minden elemétől, legyen az iratrendező, jegyzetfüzet vagy iPhone védőtok.

A LEITZ márka még ennél is többet szeretne adni a vásárlóinak: értékes ajándékokkal szeretné kifejezni a köszönetét a termékeibe vetett bizalomért. A „Lépéselőnyben" promóció keretén belül egészen 2015. március 31-ig lehetőséget kínál arra, hogy a LEITZ irodaszerek vásárlásakor gyűjtött pontokat értékes SAMSUNG és LEITZ ajándékokra váltsák be, amelyek között szerepel táblagép válltáska, laptoptáska, gurulós bőrönd és okosóra is. Az akcióban olyan prémium kategóriás, egyedülálló megjelenésű termékek (Style, WOW, Click&Store és Complete) vesznek részt, melyek jól mutatnak otthon és az irodában egyaránt.


Csatlakozz a „Lépéselőnyben" promócióhoz most értékes ajándékért!

Regisztrálj a promóció weboldalán december 27-ig, küldd el a regisztrációt visszaigazoló levelet a hu@esselte.com címre és az első 50 regisztrálót egy WOW gumis mappával lepjük meg!


Ha szeretnél hasznos tippekről, érdekes megoldásokról értesülni a minőségi, stílusos irodaszerek világából és esetleg néha játszani, akkor érdemes lájkolnod a LEITZ irodaszerek Facebook oldalát.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL