2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Találd meg azt, ami elveszett!

Kovács Anita

Biztosan veled is előfordult már, hogy fontos, vagy számodra értékes dolgaid egyszerűen elvesztek, vagy sehogyan sem találtál választ egy fontos kérdésre. Valahogy bárhol kerested, olyan, mintha a föld nyelte volna el őket. Az angyalok ilyen feladatokban is a segítségedre lehetnek, hiszen ami neked fontos, az nekik is az.

 

1. lépés: A kapcsolatteremtés

Gyújts meg egy szál fehér gyertyát, és lazulj el, ha segít, hallgass zenét. Meditálj, figyelj befelé. Ezután szólítsd Sámuel arkangyalt, és kérd a segítségét. Meséld el neki gondolatban, vagy akár hangosan is, hogy mi a problémád, miért keresed az adott tárgyat, vagy dolgot. Vigyél bele minél több érzelmet, mondd el neki, hogy mennyire fontos számodra az, amit keresel, hogy mennyivel boldogabb lennél, ha meglelnéd, és mondd el azt is, miben lenne a segítségedre, ha rá találnál. Sámuel meghallgat téged. Kérd meg, hogy küldjön neked látomást, benyomást, vagy üzenjen álmodban a tárgy hollétéről. Köszönd meg a segítségét, fejezd ki nagyra becsülésedet, majd nyisd ki a szemedet, és fújd el a gyertyát.

2. lépés: Kezdj el szétnézni

Még aznap, vagy akár másnap lehet, hogy konkrét üzenetet kapsz, és nem is kell kutakodnod, egyből előtted lesz az a bizonyos elveszett érték. Ha ez mégsem így történne, lehet, hogy az angyal csak egy benyomást akar neked küldeni. Csendesedj el, és hangolódj rá a benső megérzéseidre. Menj a lakás, vagy bármely más helyiség azon pontjára, ahová úgy érzed, hogy húz valami. Ne gondolkodj logikusan, ne vezessenek félre azok a gondolatok, melyek szerint úgysem akadsz rá olyan könnyen.. Csak menj, és hallgass az ösztöneidre. Kutass, nézz be a szekrény, az ágy alá, vagy akár a hűtőbe, ha úgy érzed, hogy az angyal arra kér téged. Maradj vele kapcsolatban, és éreztesd vele, hogy mennyire hálás vagy, amiért vezet téged.

3. lépés: Hála

Ha minden jól ment, bizonyára megtaláltad a választ arra, amit kerestél, vagy ha konkrét tárgyról volt szó, akkor az már a kezedben van.. Őszintén remélem, hogy így van. Ha mégsem ez történt volna, ne keseredj el, akkor ez azt jelenti, hogy nincs feladatod vele, vagy máshonnan kell pótolnod, az az út, amit ezáltal végigjársz, szükséges a fejlődésedhez. Bárhogy legyen is, fogadd el, és légy hálás. Háládat többféleképpen is kifejezésre juttathatod. Például imával. Ám jó, ha tudod, hogy az angyalok szeretik a köszönő leveleket, vagy a szép rajzokat, festményeket, de azért is hálásak, ha szobádat, lakásodat magas rezgésszámon tartod. Így gyakrabban lehetnek körülötted. Használj csengőket, hallgass tértisztító zenét, tegyél rendet, takaríts ki, szellőztess, gyújts gyertyát, füstölőt. Ezt nem csak hálából teheted meg, hanem a szeánsz előtt is, sőt, jó, ha az életed részévé teszed a rendszeres tisztogatást energiaszinten is, mert jó hatással lesz az egészségedre, aktivitásodra, és az angyalokkal való közös munkához is elengedhetetlen egy idő után.

Talán már te is régóta biztos vagy az angyalok létezésében, talán minden nap kommunikálsz is velük. Ha így van, jól teszed, folytasd úgy, ahogy eddig. Ha pedig most ismerkedsz a módszerrel, azt mondom, légy nyitott, mert csodákat fogsz átélni. Ha teheted, gondolj vissza többször a gyermekkorodra, amikor még hittél a csodákban, a tündérek, angyalok, unikornisok létezésében. Butaságnak hangzik? Ne hidd! A világ sokkal több annál, amit a szemünkkel láthatunk. Ha ebben hiszel, az élet kinyílik előtted. Ha pedig a szeretet, a hit, a remény vezet, elérhetsz bármit, amit csak szeretnél. Csak légy hálás, az életért, az útmutatásokért, még a rosszért is, mert a világban minden pont úgy, és pont akkor történik, ahogy annak lennie kell. Segíts másoknak, mert megteheted, kitelik belőled, tartózkodj az irigységtől, a hatalomvágytól, tanulj meg adni, és keresd meg azt a gyermeki tisztaságot, kíváncsiságot, és ártatlanságot, aminek nemrég még birtokában voltál, és taníts erre másokat is. Ami pedig a legfontosabb, hallgass a belső hangodra, még az is lehet, hogy közben egy angyal szólít meg téged.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Mindenki követ el hibákat, ez teljesen természetes, hiszen azokból tanulunk, általunk fejlődhetünk. Ezért nem szabad ostorozni magunkat, mikor hibát vétünk, hanem örülni kell a lehetőségnek, hogy tanulhatunk, és így kevesebb lesz az esélye annak, hogy legközelebb is elkövetjük. Vajon a csillagjegyed alapján te könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból?

Tovább »
5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

Minden kapcsolatban utalnak bizonyos jelek arra, hogy az ikerlángoddal vagy éppen a lelkitársaddal találkoztál, ahogyan arra is, hogy a találkozás karmikus volt-e, vagy csak megtörtént magától. Ha párkapcsolatodban felismered ezt az 5 jelet, akkor nagy a valószínűsége, hogy az nem véletlenül alakult ki, hanem előre el volt rendelve.

Tovább »
Válassz egy imát és mondd el az Ősz Angyalainak, hogy tökéletes őszi időszakod legyen

Válassz egy imát és mondd el az Ősz Angyalainak, hogy tökéletes őszi időszakod legyen

Legyen az őszi időszakot pont olyan, mint amilyennek szeretnéd! Jöjjön eső, ború, és hideg idő, te varázsolj bele színt! Válassz egyet – vagy akár mindet! – az Ősz Angyalainak imái közül és fordulj hozzájuk segítségért vagy útmutatásért! Szeptember, Október és November Angyala csak arra vár, hogy segíthessenek, de ehhez az kell, hogy Te megtedd az első lépést feléjük!

Tovább »

Kalkulátor

Álombiblia

Az álmoknak mindig üzenete van számunkra, ezért fontos, hogy meg is fejtsük, vajon mit jelent, mit akar tőlünk?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép