REJTÉLY-MISZTIKA

Üzen a szellemvilág - Ouija-tábla

Szerző:
Szabó Anna
Hívják beszélő táblának vagy szellemtáblának, néhány helyen boszorkánytábla a neve. Angolszász elnevezése a quija vagy ouija. Arra használjuk, hogy kapcsolatba lépjünk a szellemekkel, vagy megjósoljuk segítségével a jövőt. A Ouija-tábla igen izgalmas tapasztalatokat nyújthat. Egyesek szerint kapu egy másik világba, és óva intenek a használatától.

 

A tábla nagyjából 30 x 45 centis, a betűk abc-rendben, kissé ívesen helyezkednek el rajta, a számok egytől tízig, az „igen” és a „nem” szó, valamint legtöbbször egy búcsúszó is. Tartozik hozzá egy kis lap (planchette), kezünket ráhelyezve ez mutatja meg a választ. Amikor felteszünk egy kérdést, a kezünket finoman a planchette-re helyezve mintha öntudatlanul mozgatnánk, így betűről betűre összeáll a válasz. Eldöntendő kérdésnél a tábla igennel vagy nemmel válaszol, és néha egyáltalán nem ad választ, ilyenkor csak a búcsúszót mutatja.


Nem tudni, hogyan, mitől működik, de az biztos, hogy akik próbálták, nagyon intenzív élménynek élték meg. Egyes nézetek szerint a saját tudatalattinkból merítünk ilyenkor. Gyakran igen nagy segítséget nyújthat, ha leírjátok a kérdéseket, mielőtt elkezditek az ülést. Készítsetek elő papírt és ceruzát, vagy magnót az üzenetek rögzítésére.

Vigyázz vele!

A szellemidézés veszélyes! Sok történetet hallani, arról, hogy valaki öngyilkos lett, mert megőrült a szellemek társaságától. Más elájult és nem tért magához. Tény, hogy ennyi riasztó és óvatosságra intő véleményt semmilyen, a szellemvilággal vagy jóslással kapcsolatos más eszközről nem hallani.


Amennyiben ennek ellenére mégis szeretnéd kipróbálni, a következőket javasoljuk:


Tedd kényelmessé a környezetedet, és gondoskodj róla, hogy mentes legyen a negatív energiáktól. Vannak, akik imát szeretnek elmondani a tábla felett, mások elképzelnek egy fehér energiafényt saját maguk, a tábla és a társaik körül, sőt, az egész szobában. Kérd meg szellemi vezetődet, hogy védelmezzen benneteket. Bizonyosodj meg róla, hogy a tábla tiszta és pormentes. Finoman töröld át egy puha, tiszta ronggyal. Döntsd el, hova akarod helyezni a táblát. Ha másokkal együtt használod, bizonyosodj meg róla, hogy nincsenek a többieknek negatív gondolatai. Beszéljétek meg előre, ki akarja használni a táblát, és ki szeretne csupán megfigyelő lenni.


Szintén döntsétek el, ki teszi fel az első kérdést, és hogy legyen-e sorrend, mely szerint a többiek követik őt. Ha mindenki szeretné használni, célszerű az óramutató járásának irányában haladni a tábla körül, s közben váltjátok egymást. A legtöbben a domináns kezüket használják a táblán; ez általában a jobb kéz, de balkezeseknél természetesen a bal.


Egynél több szellemmel is kapcsolatot lehet teremteni, de egyszerre csak egyel teremts kapcsolatot, és mindig kérdezd meg a nevét az elején. Az egyik legelső kérdés szellemi vezetőitek nevének megtudakolása legyen. Ők azok, akik vezetnek és védelmeznek benneteket. Mindenkinek van legalább egy szellemi vezetője.


Kezdheted azzal, hogy üzenetet kérsz a szellemtől – vagy azzal, hogy egy olyan egyszerű eldöntendő kérdést teszel fel, amelyre csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni, s amire jól tudod a választ. Mindig általánosabb kérdésekkel kezdj, a személyesebb kérdéseket tartogasd későbbre, mikor már gyakorlottabb vagy. Egy válasz érkezése után kérhetsz további információkat, vagy a válasz tisztázását. De egy kérdést csak EGYSZER tégy fel!

Ha új entitás jön át, mindig kérdezd meg a nevét, hogy kivel akar beszélni és miről
Találkozhatsz „csapdába esett szellemmel” is, aki segítséget keres, hogy a fénybe léphessen. Sok szellem itt ragadt, és Ouija-táblához fog „vezetni” téged, hogy elmondja: szabadítsd fel. Ilyenkor nyugtasd meg őt, és kérd meg a szellemi vezetődet, hogy vezesse el a szellemet a következő tapasztalati szintjére. Ha egy szellem arra kér, hogy tégy furcsa vagy szokatlan dolgokat, abba kell hagyni a tábla használatát. Minden negatív dolog azt jelenti, hogy be kell fejezned az ülést, akár akarod, akár nem. Az entitásnak a következő ülés idejére el kell tűnnie.


Soha ne kérd arra a szellemet, hogy ártson másoknak! Ne használd a táblát arra, hogy hatalmat vagy irányítást nyerj mások felett! Ne hagyd, hogy a távollétedben mások használják a tábládat!


Nem mindenki számára válik be a Ouija-tábla, mint a médiumi tevékenység közege. Vannak, akiknek elsőre sikerül, míg mások soha nem tanulnak bele. Sok tapasztalattal megtanulhatod, hogy hogyan teremts kapcsolatot elhunyt szeretteiddel, és más birodalmakból származó entitásokkal. És néha bizony az is előfordul, hogy néhanapján nem kapsz választ a kérdéseidre. Ilyenkor türelemmel kell várnod. Lehet, hogy nem érkezett el az ideje egy bizonyos információ napvilágra kerülésének.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL