LELKIPATIKA

Így őrizd meg a varázsodat!

Szerző:
Szabó Anna
Ezt a cikket  elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyakran érzik magukat kiszolgáltatva, elnyomva, kilátástalanul. Fel kell, hogy fedezd magadban a saját energiáidat, melyekkel képes vagy változtatni az életeden. Védd meg magad úgy, hogy felvértezve állsz a mindennapok ártói elé.

 

Rengeteg napod úgy kezdődik, hogy bárcsak, ne kéne elindulnod munkába? Nincs kedved semmihez? Tartasz az emberektől? Félsz, hogy ma ki fog bántani? Az ilyen negatív hozzáállással borzasztó nehéz kibírni egy napot is. De nem azért élünk, hogy csak úgy átvészeljünk egy napot, hanem hogy megleljük benne a szépségeket. Hogyan is kezdjünk hozzá? A reggeli készülődésnél ne azt lásd a tükörben, hogy már megint elfeküdted a hajad, hanem, hogy hogyan tudnád magad kicsinosítani. Ha úgy gondolod, nem kell, hogy tetsszél bárkinek is a munkahelyeden tévedsz. Egy csinos ruhában, apró sminkkel határozottabbnak tűnsz, és te is jobban érzed majd magad még a kritikus hétfői napokon is.

Sugározd magadból, hogy készen állsz bármire


És persze azt, hogy nem rettensz meg az akadályoktól. Ezzel a pár apró odafigyeléssel már jól indítottad a napodat. Mindezek mellett ajánljuk, hogy mindig legyen nálatok egy kis kő, ami gyógyító rezgésével segít a magabiztosságban, ehhez a legtökéletesebb az achát. Elfér a zsebedben, és a magabiztosság mellett kiváló depresszióra is, segíti a boldogságérzet elősegítését. Pár száz forintért beszerezhető, akár ékszerként is hordható, megvétel után azonban tisztítsd meg, engedj rá egy kis friss, tiszta vizet, majd morzsoló ujj mozdulatokkal add át neki energiáidat.


Hogyan tovább?


Hogyan kerüld ki a napközbeni sérelmeket? Na, ehhez már varázslat kell, olyan, amire bárki képes, csak eddig nem tudott róla. Védelmezheted magad, csak a hitedre és a képzelőerődre van szükség hozzá.


Képzelj magad köré egy burkot. Addig építsd, szépítsd, még nem érzed magadon jótékony hatását. Képzeld el, hogy mitől-kitől véd meg ez a burok. Bizonyított tény, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint, amit eddig hittünk, agyuknak csak töredékét használjuk. El kell hinnünk csupán a magunkban rejlő csodát, a teremtés és védelmezés képességét. (Az előbb említett burkot kiterjesztheted otthonodban is, ha félsz egyedül, vagy bármilyen külső hatás ér az otthonodban, ami félelmet kelt benned.) Rendelhetsz magad mellé egy őrzőt is, aki vigyáz rád, megvéd. Mihály arkangyal segítségét kérheted ehhez, építs ki vele kapcsolatot a következőképpen:


Mihály arkangyal, segítségül hívlak, hogy védelmez engem minden negatív, külső hatástól, adj erőt saját védelmem kiépítésére, és ahhoz, hogy képes legyek hinni magamban és, hogy megteremthessem saját testi-lelki békémet. „

Van még egy praktika, amit akkor hasznosíthatsz mikor már eluralmasodtak rajtad a problémák és fel kell magad kaparni a padlóról. Szomorú tény, de senki nem lesz ott mindig, hogy felsegítsen, éppen ezért ki kell fejlesztened magadban ezt az „önsegítő” képességet. A sok negatív energiát, kritikát, bántást gyúrd össze a kezedben. Képzeld el úgy, mint egy gömböt, ami akkora energiát rejt magában, mintha kitörni készülne. Engedj magadból minden rosszat ebbe a gömbbe, érezd, hogy az ereje melegíti a tenyered, és egyre nagyobb lesz. Ha meggyúrtad a saját gömbödet gondolj olyan dolgokra, amik feltöltenek energiával. Idézz fel kellemes emlékeket, gondolj a szeretteidre, vagy bármire, ami téged boldoggá tesz. Ha készen vagy tedd a gömböt a mellkasodra és enged be a testedbe, hogy átjárhasson. Tudom, hogy ez első olvasásra nevetséges lehet, főleg a hitetleneknek, de arra bíztatok mindenkit, hogy próbálja meg, rajtam már sokszor segített. Az előbb említettekhez kérd Hániel arkangyal segítségét, az ő tiszteletére és saját lelki békéd megtalálására gyújts kék színű gyertyát, mely a megtisztulást jelképezi.

Zárd le a napot!

Ehhez már nem kell varázslat, itt már nem kell erőt kifejtened, csak adj magadnak egy kis kényeztetést a nap végére. Bár ez elég relatív ki, mitől érzi jól magát, én adnék egy általános nyugtató, napzáró „kezelési tippet”. Egy kád forró víz, illatos habfürdő, bergamot illóolaj mely kiválóan elsimítja a hangulatot és az érzelmek hullámzását. Mindezekhez párosíts egy kis nyugtató chill out muzsikát, kell ennél több? A lényeg, hogy ürítsd ki a fejed, ne engedd, hogy még itt is pörögjön az agyad, csak add át magad a haboknak és a lágy zenének. Egy-két perces rezgő hang kiadása segít a teljes nyugalom megteremtésére, a külvilág kizárására.


Sok sikert kívánok mindenkinek a testi-lelki nyugalom megteremtéséhez, és, hogy meglelje saját lelki békéjét.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL