ANGYALISKOLA

Átok-levétel angyalokkal

Szerző:
Szabó Anna
Amikor valaki megharagszik ránk, akarattal, vagy akaratán kívül is sugározhat felénk negatív energiákat. De akár saját magunkat is megátkozhatjuk, ha túlságosan felmérgesedünk, vagy elkeseredünk valami miatt. Ezektől meg kell szabadulnunk!
Amikor szidalmaznak bennünket, a harag „pszichikus támadás” formájában jelenik meg. Ilyenkor éles tárgyak fúródnak a testünkbe, legtöbbször a hátunkba. Ezeket nem fizikai fegyvernek kell elképzelni, mégis valódi fizikai fájdalmat képesek előidézni. És a legtöbben – anélkül, hogy tudnánk róla – hordozunk ilyen pszichikai fegyvereket étertestünkben. Ezért fontos, hogy megtanuljunk átkot levenni, és a tőröket eltávolítani.



Átok levétele, és a tőrök eltávolítása

Ezt a módszert alkalmazhatjuk saját magunkon, és másokon egyaránt. Ügyeljünk arra, hogy a hátunk ne érjen semmihez, még a széktámlához sem. Inkább hajoljunk alaposan előre, vagy feküdjünk oldalra, hasra. Hívjuk Rafael és Michael arkangyalokat, és kérjük, hogy legyenek velünk. Lélegezzünk mélyeket, majd lassan fújjuk ki a levegőt!




Fontos, hogy készen kell lennünk arra, hogy elengedjük a haragot. Képzeletben kezdjük el kiszedegetni minden tőrt, kardot, éles, és fájdalmat okozó tárgyat a hátunkból, vagy éppen abból a személyből, akivel dolgozunk. Miközben szedegetjük ezeket a tárgyakat, meglepődhetünk, mert egyszer csak meglátjuk, ki küldte őket belénk. Bocsássunk meg neki, amennyire csak tőlünk telik, ezzel is elősegíthetjük a gyógyulást. Amikor már minden tőrt kiszedtünk, akkor minden átok teljes feloldásra kerül, az idő minden kiterjedésében. Rafael ilyenkor egy zöld színű gyógyító folyadékkal locsolja meg sebeinket, amelyek szépen, lassan begyógyulnak.

Gyógyulásunk alatt Michael arkangyal bíborszínű gumipajzsot von körénk, ez biztosítja majd a későbbiekben, hogy minden további támadás lepattanjon rólunk. Amikor pedig lepattan, a támadó energia átalakul szeretetté, és visszatér küldőjéhez, hogy nála is bekövetkezhessen a gyógyulás.


Immár teljesen tiszták vagyunk, mondjunk tehát köszönetet az arkangyaloknak!

Folytatjuk!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL