SZÉPSÉG

Sminktrend a kifutóról a romantika jegyében

Szerző:
Szabó Anna
A szeptember elején megrendezett New York Fashion Week-en nem pusztán a jövő nyári ruhatrendekbe nyerhettünk bepillantást, de az AVON két sminkmesterének, Lauren Andersennek és Jamie Greenbergnek hála, a ruhakölteményekhez passzoló sminkekhez is pazar ötleteket kaphattunk. Ez alkalommal Jamie Greenberg „Lágy Romantikára” keresztelt sminkjének fogásait lesheted el.

 

Ebben a sminkben ötvöződik a lágy tónusok és a határozott vonalak világa. Semleges palettát alkalmaztam, hogy végeredményként egyenletes felületet kapjak, melyben felfedezhetjük a kollekció finom, romantikus vonásait”- mondta el Jamie Greenberg.

Ahhoz, hogy Te is elsajátíthasd a natúr, földszínekben játszó smink elkészítésének trükkjeit, most megmutatjuk neked, Jamie hogyan fogott hozzá:


1.) Első lépésként vidd fel egy ecsettel az Avon Ideal Flawless „láthatatlan fátyol” alapozóját, mely tökéletes, mégis láthatatlan fedést biztosít. A bőrszínedhez igazodó pigmentek segítenek a természetes és makulátlan hatás elérésében.
2.) Szemhéjadra elsőként az AVON Mocha Latte Négyes szemhéjpúderjének 2-es árnyalatát használd, majd halványan menj át rajta a 3-as árnyalat színével is. A sötétebb, 4-es árnyalattal tónusozd szemhéjadat a mélyítővonal mentén, majd kifelé haladva dolgozd el a púdert.
3.) Az alsó vízvonal, valamint a felső szempillák tövének kihúzásához Jamie a Supershock Gél Szemhéjtust alkalmazta. A sminkmester által használt szemhéjtus jelenleg nem érhető el Magyarországon, helyette használd bátran az AVON Szemkontúrceruzájának Blackest Black árnyalatát. A vitaminokkal gazdagított, csavarható szemceruzával szép és pontos vonalakat húzhatsz.
4.) Miután felhelyezted a műszempillákat a felső szempillák tövébe, használd a Big&Daring Volume szempillaspirált, hogy tökéletes és egybefüggő eredményt kapj.
5.) Az Ideal Flawless korrektorstift alkalmazásával hangsúlyozd arccsontod éleit. A tökéletes tónus elérésének érdekében válassz bőrödnél eggyel sötétebb árnyalatot.
6.) Utolsó lépésként jöhet a rúzs. Az Avon Absolute színmegújító ajakrúzsának Naturally Nude árnyalatával visszafogott, de finoman csillogó hatást kölcsönözhetsz ajkaidnak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL