2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Karma oldás angyali segítséggel

Keszthelyi Katalin

A karmáról köztudott, hogy az korábbi cselekedeteink következményeinek, az ok-okozatnak törvénye. Jó tetteket kellemes dolgok, míg a rosszakat kellemetlenek követik. Sokszor nem értjük, hogy miért történnek velünk bizonyos negatív események, ám jó hír, hogy angyalaink segítségével a karma feladatai is oldhatók.

 

Leszületésünk előtt mi magunk határoztuk el, hogy ebben a földi inkarnációnkban milyen feladatokat szeretnénk elvégezni, kivel szemben akarjuk törleszteni adósságunkat. Ám mindez a megszületésünkkor törlődött, vagy jobban mondva elfeledtük. De őrangyalaink nagyon is jól tudják, milyen feladatot tűztünk ki magunk elé, számukra hozzáférhető az Akasha krónikánk, ahová mindez felíródott, és ahol elérhető előző életeink minden pillanata, tapasztalata. Így aztán angyalaink egész életünkön át azon serénykednek, hogy vállalt sorsunkat beteljesítsük, terelgetnek életcélunk felé. Nekünk csak egy dolgunk van: vállalni a felelősséget tetteinkért, döntéseinkért itt és most. A karmánk arra ösztönöz, hogy a felmerülő problémákat a szeretet erejével megoldjuk.

A karma oldható

Igen, a karma oldható. Erre több módszer is lehetséges. A legegyszerűbb, ugyanakkor a legnehezebb a megbocsátás: magunknak az elkövetett hibánkért, és másoknak, ha ellenünk vétettek. Igen, mindez nem könnyű. Elfogadni a másikat, és megbocsátani a legsúlyosabb vétket is. Ám ha mindez sikerül, akkor nem gyűjtjük tovább a negatív karmát és saját életünket könnyítjük. De angyalaink, mint mindig, most is készen állnak és várják, hogy a segítségüket kérjük ebben a helyzetben is.

Őrangyalaink mellett a Karma Urai azok, akik segítségünkre vannak e témában. Ők az angyali birodalom egy nagy részét képezik, a legpozitívabb angyalok, nagyon erős és tekintélyes lények, akik irányítják lelkünk fejlődését és tudnak életünk minden tapasztalatáról és lehetőségéről. Összeköttetésben állnak velünk, illetve magasabb tudatunkkal. Támogatnak minket a karmikus gyógyulásban azáltal, hogy a negatív emlékeket áttranszformálják pozitívra vagy semlegesre. Segítenek feldolgozni a jelen életbeli traumatikus emlékeket is, és elérik, hogy új hozzáállással forduljunk a kérdéses témához. Az érzelmeinket is gyógyítják: a fájdalmas, zűrzavaros érzéseket szeretettel, örömmel és könyörülettel telire cserélik, melyek által megtapasztalhatjuk a megnyugvás és a szabadság érzetét. Az aura testünket is gyógyítják, vagyis gyógyító tevékenységük testünk és életünk minden területére érvényes.

Munkájukat előítélet és mindenfajta büntetés nélkül végzik, hisz őket a tiszta, feltétlen szeretet és megértés vezérli. Küldhetnek számunkra képeket, kaphatunk új ötleteket, gondolatokat, tanácsokat. Ez a fajta öngyógyítási folyamat nagyon is valóságos, így ha bármilyen tanácsot is kapunk a magasabb Forrástól, azt komolyan is kell vennünk.
De lássuk, hogyan működik ez a gyógyítás a gyakorlatban.

Öngyógyítás a Karma Angyalaival

A karma oldás folyamata egy meditáció, ami nem igényli mások jelenlétét, hiszen senki más nem tudja, hogy mire van szükségünk, csak mi magunk.

Akinek úgy könnyebb a lazulás, halkan nagyon lágy, vagy spirituális zene is szólhat a háttérben. Ha nehezen megy az elme lecsillapítása, érdemes a meditációt elalvás előtt elvégezni, ekkor a Karma Angyalai alvás közben fognak majd dolgozni.

1) Üljünk nyugodtan, csillapítsuk le elménket, vegyünk mély lélegzetet. Ha készen állunk, hívjuk a Karma Angyalait. Lehet, érzékelni fogjuk őket valamilyen formában, fények, színek, képek vagy akár hangok által, de az is lehet, hogy egyszerűen csak érezni fogjuk jelenlétüket. Ha nem érzünk semmi ilyesmit, az sem baj: ha hívjuk őket, biztosak lehetünk benne, hogy megjelennek.2) Most kérjük őket, hogy gyógyítsák meg problémáinkat, traumás élményeinket, karmikus kapcsolatainkat, betegségünket, érzéseinket vagy bármit, amiről úgy érezzük gyógyításra szorul, és közben mondjuk a következőket: „Szeretném elérni a karmikus gyógyulást … terén az aurám és a testem minden szintjén, minden életemben, beleértve a jelenlegit is. Kérlek, gyógyítsd meg a sérüléseket és hozz gyógyulást a jelenben, MOST”.

3) Miután kimondtuk kérésünket, maradjunk tovább ebben a relaxált állapotban. Kérjük, hogy gyógyítsák meg negatív érzéseinket és viselkedésünket is a kérdéses problémával kapcsolatban valamint kérjük meg őket arra is, hogy cseréljék le azokat pozitívra.

4) Vezessük magunkat tovább a meditációban. Érezni fogjuk, ha eljött az idő egy újabb kérés kinyilvánítására. Bízzunk megérzéseinkben, belső hangunkban és bölcsességünkben, amely vezetni fog.

5) Ha úgy érezzük, hogy itt az idő a meditációnk befejezésére, fejezzük ki hálánkat a Karma Angyalinak és fokozatosan térjünk vissza a jelenbe.
Néha nem rögtön, az első ülés után történik meg a gyógyulás, talán többször is végig kell csinálnunk e folyamatot, főként, ha hosszantartó problémáról van szó. De legtöbbször a javulás azonnal elkezdődik.

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 jel, hogy blokkolt csakráid vannak

7 jel, hogy blokkolt csakráid vannak

Miközben ezt olvasod, erőteljes energia áramlik a testedben és körülötte is. A test 7 csakrája a mentális, spirituális és érzelmi energiák fókuszpontja. Amikor a csakrák erősek, harmonikusak, áramlóak, bőséges forrásból merítheted az erőt. Ám ha egy vagy több csakrád blokkolt, az olyan, mint egy megtört kerti tömlő: ki tudod nyerni a vizet, de csak csordogálva. Blokkolt csakrákkal erőforrásaid korlátozottak.

Tovább »
Vicces "Rejtett Arcok" fejtörő, ami tréningezi az agyadat miközben szórakozol is

Vicces "Rejtett Arcok" fejtörő, ami tréningezi az agyadat miközben szórakozol is

Szeretjük ezeket a szórakoztató játékokat, amik nem csak kikapcsolnak, de fejlesztenek is bennünket. Figyeld meg, hogy a napi szintű gyakorlás meg fogja hozni a gyümölcsét és sokkal élesebb lesz az elméd és pontosabb a megfigyelőképességed! A mai napi kihívás az, hogy meg kell találnod a rejtett arcokat a képen!

Tovább »
Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állította össze, méghozzá azon az elven, hogy döntéseid, melyeket életed során meghozol, nagyon sokat elárulnak a személyiségedről. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt az ajtót, melyen szívesen belépnél, így máris feltárul, mi rejlik mögötte, vagyis az, hogyan viselkedsz másokkal, és hogyan látnak téged. Itt az idő, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép