2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az angyalok köztünk élnek

Barabás Fruzsina

Sok önzetlen ember van, akiknek az okoz örömet, ha segíthet másokon. Ők is angyalok, csak más értelemben. Nincsen glóriájuk vagy szárnyuk, de mégis rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, amelyek igazi angyallá varázsolják őket. Tulajdonképpen valahol legbelül mindannyian angyalok vagyunk, de mindenki maga dönti, el hogy azonosul-e ezzel a szerepkörrel vagy sem.

 

A mai rohanó világunkban egyre kevesebb időt fordítunk arra, hogy egymás támaszai legyünk. Inkább félrenézünk, elfordítjuk a fejünket, mindezt csak azért, mert nem akarjuk meglátni ha az egyik embertársunknak problémája akad, esetleg segítségre van szüksége. Pedig „földi angyalnak” lenni egy olyan megtiszteltetés, amely nem mindenkinek adatik meg. Csak az válhat igazi angyallá, akinek tiszta a lelke és a segítő szándéka is szívből jön. A hétköznapokban annyi minden lehet angyali. Egy kisgyermek őszinte mosolya, egy tekintet, vagy akár egy jócselekedet. Talán az sem véletlen, hogy az angyalokat nagyon sokszor pufók, aranyfürtös kisgyermekként ábrázolják. Hiszen a gyermekek a legtisztább lelkű lények. Éppen ezért van az, hogy az angyalok gyakran gyermeki külsőt öltenek, és úgy végzik a feladataikat itt a Földön. Boldoggá teszik azokat, akik őket körülveszik.

Vannak munkák, amelyek megkövetelik az angyal szerepet

Olykor veszélyes helyzetekbe keveredhetnek azok, akik ezt a hivatást választják, de ők erre tették fel az életüket, hogy másokon segítsenek. Ők azok, akikre bármikor lehet számítani és nem várnak cserébe semmit. Nem nézik azt, hogy mennyire veszélyes az adott helyzet, amelybe keveredhetnek, csak az a fontos számukra, hogy mindenki épségben kerüljön ki a bajból.

Nem tesznek különbséget az emberek között, hiszen ők arra esküdtek fel, hogy kötelesek mindenkin segíteni, előítéletek és megkülönböztetés nélkül. Úgy gondolom, kijár nekik a tisztelet azért, hogy ilyen munkát választottak, és, hogy azt tartják életcéljuknak, hogy mindig segítsenek a bajba jutottakon, az elesetteken, és ha kell, akár életeket mentsenek. Azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy az angyalok is elfáradnak néha, ekkor nekik van szükségük a többi ember segítségére és jóságára. Ilyen esetben mindig gondoljunk arra, hogy ők az adott dolgot fordított helyzetben szó nélkül megtennék értünk.

Szabad szemmel nem látható angyalok

No, de hogy ne csak azokról az angyalokról beszéljünk, akik hús-vér emberek, ejtsünk szót a szabad szemmel nem látható angyalokról is, hiszen ők is ugyanúgy köztünk járnak. Annyi történetet hallunk, hogy egyesek csodával határos módon túléltek egy balesetet vagy megmenekültek egy kilátástalannak tűnő helyzetből. Ezek az emberek mind azt állítják, az angyalok voltak segítségükre. Én hiszek az angyalokban, hiszek abban, hogy léteznek és, hogy a nehéz helyzetekben ott állnak mellettünk. Segítenek meghozni a nehéz döntéseket és a helyes útra terelnek bennünket. Természetesen mindezt nem direkt utasításokkal teszik, de ha kicsit odafigyelünk a jelekre és a megérzéseinkre mindig tudni fogjuk, mely pillanatok azok amikor egy angyal társaságában vagyunk.

Úgy tartják, hogy őrangyalaink születésünktől egészen a halálunkig kitartanak mellettünk. Ők azok akik vigyáznak ránk, olykor segítenek nekünk. Persze ez korántsem jelenti azt, hogy általuk mindig csak jó döntéseket hozunk, sőt, nagyon sok esetben nem így van, de ők akkor is ott vannak velünk és igyekeznek visszaterelni minket a jó útra. A családunk, a párunk, a barátaink, ők is mind-mind az őrangyalaink. Azok az emberek, akik angyali tulajdonságokkal vannak felruházva, a nehéz helyzetekben mellettünk állnak, támogatnak és tanácsot adnak, hogy ha esetleg problémával szembesülünk, könnyen megoldjuk azt. Azt viszont soha nem szabad elfelejtenünk, hogy mi magunk is valakinek az őrangyalai vagyunk. Nekünk is biztosítani kell arról a másikat, hogy bármilyen helyzetben számíthat ránk és mellette állunk akármi történjen. Őrangyalnak lenni felelősség, amely végigkíséri az egész életünket. Egy olyan nemes feladat, amely büszkeséggel és boldogsággal tölthet el bennünket.

Egy szó, mint száz, lehetünk angyalok szárnyak és természetfeletti erők nélkül is. Csak arra figyeljünk oda, hogy mindig legyünk őszinték, odaadóak és segítőkészek. Így érhetjük el azt, hogy a valódi angyalok mellénk álljanak és rávezessenek bennünket a helyes útra, védelmezzenek és óvjanak bennünket és a családunkat.

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 ma már jól ismert hely, melyet korábban jó ideig titokban tartottak - Vajon mi okból?

10 ma már jól ismert hely, melyet korábban jó ideig titokban tartottak - Vajon mi okból?

Egyes pszichológusok szerint téves az a gondolat, hogy a világról gazdag és részletes képpel bírnak az emberek. Ez nem más ugyanis, mint illúzió. Ha valami nem feltűnő, akkor bizony fel sem figyelsz rá, sőt, amit minden nap látsz, az már nem tűnik fel. Ismerd meg az alábbi helyeket, ahol akár tucatnyi alkalommal is elsétálhattál, mégsem figyelted meg alaposan.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

Az öntudatosság, önmagunk ismerete elengedhetetlen saját értékrendünk kialakításához és ahhoz, hogy szilárdan álljunk az élet viharaiban.

Tovább »
A szombati nap angyalüzenete

A szombati nap angyalüzenete

Hogy megoldhasd a jelenlegi helyzetet, át kell érezned a másik fél helyzetét.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép