LELKIPATIKA

Így kommunikálj a benned élő belső gyermekeddel

Szerző:
Szabó Anna
John Bradshaw szerint felnőtt korunkra 25 ezer órányi szülői hanganyag halmozódik fel bennünk. A szöveg jó része nem a dicséretről, szeretetről, hanem a tiltásokról, korholásokról szól. A gyermeki énnel történő munka elsősorban a múlt sebeinek begyógyításához nyújt nagy segítséget.

 

Valahányszor félünk, elbizonytalanodunk, gyermeki énünk éled fel bennünk, akivel most sem állunk szóba, hanem inkább elnyomni, elhallgattatni igyekszünk. Ha azonban gyengédséggel, őszinte figyelemmel fordulunk felé, ha tudatjuk vele, hogy mellette állunk, szeretjük, bíztatjuk, segítjük őt, a kapcsolatunk önmagunkkal, személyiségünk ezen részével megjavul, a korábban rögzült, szüleinktől származó hiedelmek lassan megkopnak, sikerül felülemelkedünk az általuk állított korlátokon.

Ha jól akarsz mulatni az életedben, ápold a kapcsolatot gyermeki önmagaddal, térj vissza időnként a boldog önfeledtség állapotába. Meglátod, sokkal felszabadultabban fogsz élni. (Gyermekkori traumák oldására kitűnő módszer az ÉFT mátrix reimprinting technikája.)

Néhány ötlet Louse L. Hay „Az erő benned van” című könyve alapján, melyek segíthetik a kapcsolatfelvételt, a belső gyermek megértését, a vele való párbeszédet.

{KEPGALERIA}

 

Csapocska Mónika, a Női Portál Érzelmi Felszabadítás terapeutája

Itt kérhetsz tőle tanácsot >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL