EZOTÉRIA

Cigánykártya jóslás, avagy döntéseink árnyéka...

Szerző:
Szabó Anna
A jövendölés korunk egyik legnépszerűbb „tevékenysége”, az embereket ősidők óta foglalkoztatja. Kezdve a kínaiak vagy a maják megfigyeléseitől, egészen a 21. század legérdekesebb jóseszközeiig, bizton állíthatjuk: sosem mennek ki a divatból – hiszen az emberiség oly sokat változott az idők során, hogy egyre jobban beleragadt a materiális világba, így lelkük fejlődésével már nem foglalkoznak mélyebben.

 

Sokszor merül fel a kérdés: „De mi fog velem történni? Meg tudom venni azt a házat, vagy autót?! Mikor lesz jobb az anyagi helyzetem?”

Elgondolkodva, a kérdés jogos, de sajnos ez nem ilyen egyszerű

Megfigyeléseim, illetve tapasztalataim során arra jöttem rá, hogy az emberek valamiféle csodát várnak a kártyáktól. Példával bemutatva: ha egy illető afelől kérdez, hogy mikor sikerül jobb anyagi helyzetet teremtenie, és a kártya azt mondja, hogy 3 hónapon belül, akkor mit fog tenni? Addig ül otthon és vár, amíg letelik a 3 hónap, és egy csettintésre megváltozik minden? A válasz: NEM!

Itt vehetjük észre azt a momentumot, amivel a mai napig nagyon sok ember nincs tisztában: a kártya csak lehetőségeket mutat, mégpedig döntéseink kimenetelét. Ha ez az illető továbbra sem lát javulást 3 hónapon belül az anyagi helyzetével kapcsolatban, akkor rá kell jönnie, hogy nem szabad a babérokon ülni, hanem cselekedni kell. Tehát arról van szó, hogy gondolati szinten már megfogalmazódott benne a változtatás, de inkább még megpihen a megvalósításban.

Egy másik példa, amellyel gyakran találkozom: egy hölgy/úr azt szeretné megtudni, hogy eljön-e az életében a nagy szerelem, a tartós párkapcsolat a közeljövőben? Belenézve a lapokba, azt látom, hogy erre a közeljövőben nincs esély, de a távoli jövőben annál inkább. Ekkor az illető biztos kiakad, rossz hangulata lesz, majd depresszió közeli állapotba kerül. Szerencsétlennek, és elveszettnek érzi majd magát. Sajnos, útközben mindig kiderül, hogy valójában még nincs is túl egy régi kapcsolatán, nem tudta elengedni volt kedvesét. Vagy nem jár emberek közé, mert azt várja, hogy bekopog az ajtón a nagy Ő és megváltozik az élete.

Mielőtt bárki kártyajóslásra adja a fejét, előtte kérdezze meg önmagától: kész vagyok változtatni a jelenlegi helyzetemen? A legfontosabb az, hogy ne féljünk a jövőtől - merjünk szembenézni vele, úgy semmi sem állhat az utunkba.

Balogh Zsuzsanna a Női Portál kártyajósa.

Itt kérdezhetsz Tőle >>

 

Olvass a Női Portál Cigánykártyájából most >>

 

 

 

ezotéria asztrológia jóslat kártyajóslás jósda cigánykártya
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL