ÁLLATI CUKISÁGOK

Londonban varjak támadják a szőke hajú nőket!

Szerző:
Szabó Anna
Egy csapatnyi mérges madár terrorizálja a világos hajú látogatókat a londoni Eltham Park South-ban. A jelenetek arra a bizonyos 1963-as Alfred Hitchcock filmre, a Madarakra emlékeztetnek.

 

A máskülönben idilli park rengeteg, ellenséges varjak általi támadás helyszíne lett az utóbbi időben, akik szemmel láthatólag haragszanak a szőke hajú nőkre. A parkban kocogó nők már meg is változtatták útvonalukat, hogy elkerüljék a támadó madarakat. Ilyen eset történt a 2010-ben is:

A madár gyorsan lecsapott, a fejemen landolt, majd elkezdett csipkedni” - mondta az akkor még arrafelé kocogó Sarah Green. „Sokkoló volt, hatalmas volt és nagyon erős, én meg ráztam a fejemet és össze-vissza csapkodtam a karjaimmal, hogy megpróbáljam lerázni magamról.

Paul Standcliffe madárszakértő szerint azért támadják a madarak a szőkéket, mert valaha kellemetlen élményük lehetett például egy kutyát sétáltató személlyel. „Soha többet nem fogok a parkban futni” - mondta Green. „Azt hiszem, maradok inkább egy másik útvonalon.

 

Forrás: Unexplained Mysteries

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL