GASZTRO

Csak a neve egzotikus: japán puding

Szerző:
Szabó Anna
Nem éppen tavaszi fogás, de gesztenyemasszát az év bármely szakában kapsz a boltban. Próbáld ki, hidd el ebben a szeles időben varázsszerként funkcionál majd!

Hozzávalók:

½ kg gesztenyemassza
3 kg alma
3 kg banán
15 dkg cukor
3 dl tejszín,
1,5 dkg zselatin,
kivi a díszítéshez.

 

Elkészítése:

1. Vágjuk apróra a banánt és az almát. Karamellizáljuk a cukrot, majd tedd rá a felvágott darabkákat, és főzzük addig, amíg lekvárszerű nem lesz.

2. Passzírozzuk le, keverjük hozzá a gesztenyemasszát, a zselatint és a tejszínt.

3. Dermesszük meg a hűtőben és díszítsük kivivel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL