SZÉPSÉG

Ha elformáztad...

Szerző:
Szabó Anna
A hajformázó szereket azért találták ki, hogy olyan legyen hajunk, amilyennek szeretnénk. De néha rosszul választunk, néha átesünk a ló túlsó oldalára, vagy egyszerűen csak rosszul használjuk. Ilyenkor sürgősen változtatni kell!
Szóval tegyél vele valamit, ha…

beletúrsz az ujjaiddal, és ragadósnak érzed.

Lehet, hogy eltúlzod a hajfixálást? A mai termékek esetében általában nagyon kis mennyiséget kell csak használnod. Főleg, ha te is, mint a legtöbb lány, többfélét is tesz a hajára. A legkritikusabb a hajlakk, itt alkalmazhatod a parfümöknél már jól bevált eljárást: fújd a levegőbe és sétálj át a felhőn. Így természetes hatású lesz a frizurád, és mégis tartós! Gondolj bele, melyik férfi túrna bele szívesen ragadós fürtökbe?


nagyobb a frizurád, mint a fejed.

A lelapuló hajjal küzdők talán azt gondolják: de jó is lenne. De hidd el, az ilyen hajat megfegyelmezni sem kis feladat. Mindenképpen waxot válassz, ez súlyt ad a hajnak, ami lesimítja, és az elektromosságnak sem enged többé. A waxot mindig a tenyereden és az ujjaidon oszlasd el először, és így vidd fel a hajadra a gyökerektől kezdve.


a hajad a szélben sem mozdul meg.

Akármilyen jól is néz ki a frizurád, ha már ránézésre kemény, mint a kő. Általában az ultra erős tartást adó hajformázók okozzák ezt a gondot. Ezt úgy tudod elkerülni, ha nem a száraz, hanem a még nedves hajadra teszed a hajformázót. És csökkentsd a mennyiséget is. H a hajad nem is fog annyira szilárdan állni, mint megszoktad, nyersz azon, hogy megmarad a fénye, és természetesebb hatást kelt.


túlvasaltad a hajad.

Ha a hajad vége károsodott, próbálkozz hajpakolásokkal. Mindenesetre legközelebb, amikor a hajvasalót vagy a sütővasat veszed elő, magasabb hőmérsékletet válassz. Így rövidebb ideig teszed ki a hatásának a hajad.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL