FÉSZEK

Fürdőszobastílusok

Szerző:
Szabó Anna
Felújításra vár a régi fürdőszobád, vagy most vettél lakást és nem tudod, hogy milyen stílusban alakítsd ki fáradt napjaid megmentő kis szeráját? Álmodd meg a legszebb fürdőszobát.


Az egyszerű formák kedvelőinek

Ez a stílus a hatvanas évek Amerikájából indult útnak, és a mai napig is nagy népszerűségnek örvendhet. Jellemzője, hogy mindenképp az egyszerűségre törekszik.
A hangsúlyos színek és formák megjelenítése helyett a funkcióra fektet nagy hangsúlyt.
A tér minden egyes szegletének kihasználása helyett, arra törekszik, hogy használjuk ki a szabadon maradt területeket.
A berendezések elrejtése nagyon fontos, ugyanakkor a fényes, szembetűnő elemekkel pótoljuk a hiányt, és keltsük fel a figyelmet.



Az elegancia kedvelőinek
Modern stílussal keveredik a 40-es évek stílusa. Napjainkban igen meghatározó és kedvelt trendként töri útját eme letűnt szádat, és a modern stílus kovácsolt eleganciája. Egy pillanat alatt a régi idők hangulatába csöppenhetünk az oroszlánlábas, rézszínű csaptelepes kádunkban relaxálva.


Frissen, fiatalon
Aki a merész, huncutabb stílust kedveli, az boldogan elmerülhet a színek kortalan világában pompázó forradalmi hangulatban. Ennél a stílusnál a a szín az ami uralkodik. Szabadjára engedhetjük a képzeletünket. Nincsenek szabályok, a végeredmény mindenképp meglepő és merész. Ez a fiatalos, pörgős stílus garantáltan mosolyt csal majd az arcodra minden egyes fürdőzésnél.


Csak természetesen
Szereted az ázsia hangulatot? Könnyedén a lakásodba varázsolhatod a távol kelet mesés hangulatvilágát. A természetes alapanyagokból készült fa bútorok, a föld színek, a barna és a zöld árnyalatok remek kiegészítők. A lelki béke megteremtése garantált. Nyugalmat és harmóniát biztosíthatnak számodra az egyszerű, ugyanakkor izgalmas formák és színek kavalkádja.


Legyünk kreatívak

Ez a stílus az újszerű megoldások kedvelőinek ajánlott. A modern-hűvös hangulatot árasztó homogén színek, valamint az üvegből és fémből készült hideg, ezüstös tárgyak rendkívül praktikusan mutatnak.

Képek: Brico Store


 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL