Ragyogó fehér mosoly nászajándékba!

A vakítóan fehér fogsor mindenkinek elérhető státuszszimbólummá vált. Azonban a genetikailag adott színnél fehérebb fogsor csak professzionális fehérítéssel érhető el, megfelelő szakértelemmel végzett kezelés során. Ne dőlj be minden, a drogériákban kapható készítményeknek, válassz profi csapatot!

 

3in1-ben fájdalommentes és mellékhatások nélküli fogfehérítés!
Ultrahangos fogkőeltávolítás, polírozás és peroxidmentes fogfehérítés!

Szeretnéd, hogy a nagy napon a szépség és magabiztosság látszódjon a fogad színén is? Ott, ahol a vörösbor, a kávé vagy a dohányzás ártalmai először mutatkoznak meg? Akkor gyere el hozzánk és vedd igénybe káros anyagoktól mentes fogfehérítőcsomagunkat!

Legyél szemfüles, és vedd igénybe ezt 84% engedménnyel! :-) Vagyis, ha ránk, a Női Portálra hivatkozol bejelentkezéskor, kedvezményes, 12.990,- Ft-os áron juthatsz hozzá a fogfehérítéshez!

Első lépésben megszabadítunk a fogkőtől. A fogkő levételt követően speciális polírozó pasztávalátpolírozzuk a fogaidat, majd felkenjük a fogfehérítő anyagot és egy speciális lámpával megvilágítjuk. Mindezt 3x megismételjük. A beavatkozás mindössze 1,5 órát vesz igénybe. 

Akinek már volt fogfehérítése, az se keseredjen el, mert a többi fogfehérítő eljárással ellentétben ezt 6 hónap elteltével újra lehet alkalmazni a régi fehérítést követően, és az eljárásígy is teljesen biztonságos.

Egy komplett csomagban kaphatod most meg a fájdalommentes fogkőeltávolítást, a hozzá tartozó polírozással, és a rendelői fogfehérítést, az eredeti ár töredékéért!

Még több információ az Andrássy Dentalról itt

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL