Örökítsd meg a pillanatot a Fotóemlékekkel!

 

Persze ahhoz, hogy tökéletes módon legyenek megörökítve élményeink szükségünk lehet némi segítségre, mondjuk egy profi fotósra, illetve egy kreatív csapatra is.

A Fotóemlékek.hu csapatát egy fiatal és tehetséges páros alkotja, akik néhány évvel ezelőtt keltek egybe párjaikkal, és akik azóta szülői örömök elé is néztek – ennek köszönhetően pontosan tudják, hogy melyek azok a pillanatok, melyek azok az örömteli mozzanatok, melyek fontosak lehetnek a friss házasok és a családok életében. A fotózásra ráadásul nemcsak munkaként tekintenek, számukra ez sokkal inkább egy hivatás, sokkal inkább egy küldetés, egy bensőséges, meghitt élmény.

Esküvő – Egy életre szóló élmény, egy életre szóló kötelék

Az esküvők komoly előkészítés igényelnek, hiszen mindennek tökéletesnek kell lennie. Mivel a Fotóemlékek fotósai a hibátlan végeredményre törekednek, ezért lehetőséget nyújtanak az ifjú párnak egy személyes találkozóra a nagy nap előtt, sőt igény szerint egy úgynevezett e-sessiont is tartanak. Az e-session egyébként nem más, mint egy olyan fotózás, melynek során a vőlegény és a menyasszony még a szertartás előtt átélheti a fotózás élményét. A pár megtudhatja, hogy milyen érzés a fényképezőgépek előtt állni, megtudhatják, hogy hogyan tudják legelőnyösebb arcukat mutatni így a nagy napon már fesztelenül adhatják át magukat a házasság örömeinek, a fotók miatt ugyanis már nem kell majd aggódniuk.

A fotózás helyszínei az ifjú pár igényei szerint válaszhatóak, bár a Fotóemlékek fotósai a kültéri, természetes színekkel tarkított, életteli helyeket részesítik előnyben. A steril, műtermi környezetet viszonylag ritkán ajánlják, de kérésre természetesen ezt is vállalják.

Ha szeretnétek jobban megismerkedni a Fotóemlékek.hu szolgáltatásaival akkor keressétek fel holnapjukat, amit a www.fotoemlekek.hu címen megtaláltok!

Árajánlatkérés pedig: info@fotoemlekek.hu e-mail címen

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL