REJTÉLY-MISZTIKA

UFÓk szent helyek fölött I. rész.

Szerző:
Szabó Anna
A hetvenes évek elején jó néhány metafizikus-csapat kezdte el bezarándokolni az ősi szent helyeket. És nemsokára már utazási irodák is alakultak, hogy kiszolgálhassák azokat, akik megérdemelt pihenésüket nem a tengerparton kívánták eltölteni, hanem a megvilágosodást keresték.

És az utasok közül sokan tértek úgy haza, hogy UFÓ-ról számoltak be.
Láttak UFÓ-t Petrában, az ősi nabateus városban Jordániában, az Andok magaslatán fekvő ősi inka városban, Machu Picchuban, a gizai nagy piramisnál, a Szfinxnél, Luxorban, Masadában, a hegyi erődítmény romjainál a júdeai sivatagban, a qumráni esszénus közösség romjainál, a hawaii Kahuna szentélynél, a cuzcoi Naptemplomnál, Peruban, a Tambo Machay-i indián gyógyforrásoknál, a nazcai fennsík fura vonalai fölött, Ollantaytambo szent városánál Peruban, és még sok helyen.

És nem csak hogy UFÓ-t láttak, sok zarándok arról számolt be, hogy valamiféle szellemi kapcsolatba is került földön kívüli intelligenciákkal. És sokuk számára ez a találkozás az idegen, vagy több dimenzióban is létező intelligenciákkal egyféle „beavatás” is volt, egy magasabb szintű gondolkodás megnyitása. Kapcsolatuk azzal az intelligenciával, amiről nem is tudtak, ami számukra nem is létezett, mert túl volt hétköznapi gondolkodásuk szintjén, arra szolgált, hogy a világnak olyan vetületeit is megláthassák, amiről sosem álmodtak.
Azt mondják, érzik, vagy tudják már, hogy az univerzum egy magasabb szintjén ott van egy Erő, ami összeköt mindannyiunkat, minden élő dolgot. A tudatosság egy szintjén minden élő sejt kapcsolatban van minden másik élő sejttel. Az UFÓ-tapasztalás szerintük egy módszer, amit az Univerzum hozott létre, hogy segítsen az emberiségnek megismerni önmaga oldalait, és a kozmoszban létező többi életformát.
A hologram jó hasonlat lehet arra, milyen is a dolgok EGY-sége. Ami olyan különleges egy hologramban, hogy minden pici része az egészről szóló összes információt tartalmazza, mint ahogy a testünkben egy sejt DNS-e is hordozza az egész szervezet felépítésére vonatkozó összes adatot. Vágj félbe egy hologramot, világítsd meg lézerfénnyel, és az egészet látod megint, három dimenzióban.

Sokak szerint az univerzumot tekinthetjük egy ilyen hologramnak. És akkor bennünk is, mint az univerzum apró részecskéjében, bennünk is megvan az összes információ. Ha rájövünk, honnan kell nézni, megláthatjuk az egész valóságot.

A folytatásban: az UFÓ, mint szimbólum.
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL