FÉSZEK

5 praktikus tipp a stílusos otthonért

Szerző:
Szabó Anna
A stílusos otthon nem feltétlenül a legújabb divatőrület lenyomata. Sőt, azt sem mondanánk, hogy vadnak és hihetetlenül egyedinek kellene lennie. Hiszen, ha jobban belegondolsz, ez egy sziget, ahol elbújhatsz a világ nyüzsgése elől.


A Spektrum Home top 5 lakberendezési tippje, azaz hogyan tegyük lakóterünket 5 egyszerű lépésben otthonossá, egyedivé, hangulatossá és hívogatóvá.

{KEPGALERIA}

Candice Olson:

Az egyik leghíresebb és legnépszerűbb belsőépítész, lakberendező Észak-Amerikában. 1964. október 27-én született Kanadában és minden héten 115 háztartásba továbbítja tervezési tapasztalatait és egyedülálló stílusát. Miután megszerezte belsőépítész diplomáját a torontói egyetemen, egy kis berendezéssel foglalkozó boltot nyitott, amelyre a média is hamar felfigyelt, Candice remek munkái miatt.

Televíziós pályafutása akkor kezdődött, mikor az egyik díjnyertes munkájára a helyi tv csatorna is felfigyelt, majd ezt követően megalkotta saját termékcsaládját a Candice Olson Kollekciót. Candice és kollekcióinak népszerűségét tovább növelte, hogy olyan neves show műsorokba is meghívást kapott, mint az Oprah Winfrey Show.

Szabadidejében dizájnerünk a családjával van, télen kedvenc sportjának, a síelésnek hódol, míg nyáron, a strandon történő napozásé a főszerep. Jelenleg férjével és két gyermekével él Torontóban.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL