PASISZEMMEL

A női orgazmus csodálatos rejtélye

Szerző:
Szabó Anna
„Na, most? Nem, még mindig nem… Hihetetlen! Mióta csináljuk, én ennyi idő alatt már legalább háromszor… Na, na, most? Talán? Nem… Drágám, mikor mész el? Hogy így nem tudsz? Micsoda?!?! Neked sosem volt még orgazmusod férfitől?!?!”

 

Különös módon eszméltem rá arra, hogy a női orgazmus mennyire csodálatos dolog. Képzeljétek, van egy video sorozat fent a neten. Csupán egy asztalt látunk, illetve egy nőt mögötte, aki az általa választott könyvből hangosan felolvas. De nem csak ám úgy simán… az asztal alatt ugyanis orálisan kényeztetik. Nincs ebben semmi pornó, semmit nem mutatnak, mindez – ha jól tudom – egy tudományos kísérlethez szolgált alapul. Hölgyeim, megdöbbentő, hogy mennyire tudtok koncentrálni! Volt olyan nő, aki közel 10 percig tudott úgy olvasni, hogy alig zökkent ki a ritmusból a „mélyben” zajló tevékenység hatására. Halkan jegyzem meg: bezzeg a mi fajtánk egyik képviselője alig másfél percig húzta… Szóval ott szembesültem igazán azzal, hogy csodálatos látvány, mikor egy nő elélvez. De még inkább arra döbbentem rá, hogy fantasztikus ezt megtapasztalni „külsősként”. És miután magamhoz tértem, eldöntöttem, hogy írok egy cikket erről Pasiszemmel.

Felfedezetlen tájakon

Hozzáteszem: nekem káprázatos élmény, ha az épp alattam fekvő nőt el tudom juttatni a csúcsra. Sőt, fontos is. És tudom, hogy ezzel rengeteg férfi van még így a világon. Rengeteg viszont nem. Szégyen, de sok hímnek egyedül a saját boldogsága fontos az ágyban. Ijesztő arról olvasni, hogy hány nő nem élvezi a szexet a partnerével. Köztük temérdek olyan van, aki még sosem tapasztalta meg, hogy milyen elélvezni egy pasitól akció közben. Ha ebbe belegondolok… hogy fordított esetben sosem mentem volna el az aktustól… elképzelhetetlen! Kedveseim, hogy tudtok így élni? Mint annyi bajért a világon férfi és nő között, ezért is a kommunikáció hiánya okolható. Ti nem szóltok, hogy mit szeretnétek, a faragatlan fickók meg nem törődnek azzal, hogy nektek mi lenne a jó. Így aztán sok nő csendben, páros orgazmusoktól megfosztva pörgeti le a napokat. Vagy esetleg idővel mégis szól, ám nem változik semmi.

Mondd el, hogy kell, de úgysem úgy lesz

Attól is kész vagyok, hogy hány pasas teljesen érzéketlen a csaja vágyai iránt. De ha érdekli is, akkor sem változtat a lepedő feletti szokásain, inkább elkezdi terelni a témát. Mentségünkre szóljon, hogy nem könnyű egy nővel tárgyalni erről. A felvilágosító beszélgetés anyuval minden kissrác legkínosabb élményei közé tartozik, és ennek egyenes következményeként az apáktól sem nagyon várható el, hogy magabiztosan és egyértelműen nyilatkozzanak a témában. Marad a „méhek rárepülnek a virágokra” sablon. Csak ettől a nők még nem lesznek boldogan kielégültek. Nem marad más szegény fajtánknak, mint szexfilmekből magunkba szippantani a tudást. Csak hát ott minden a mi „kilövésünkre” van kihegyezve. Mert mit látunk: a férfi megkapja a jussát, a spiné meg örüljön annak, hogy nekünk jó volt. Hölgyeim, csodáljátok, ha ezek után annyi pasi jön ideges zavarba attól, ha szeretnétek velük megbeszélni a szexuális játékszabályokat?

Dobd be magad, kísérletezz!

Mégsem marad más, és amelyik nő ezt nem teszi meg, az magára vessen. Mint ahogy mi is szólunk azért, ha szeretnénk pózt váltani, vagy felhívjuk becses figyelmeteket arra, hogy ne fogazzatok; úgy igenis, Ti is adjatok hangot a kívánságaitoknak! Ráadásul Pasiszemmel nem gyengén izgató, amikor egy nő annyira merész, hogy átveszi az irányítást az ágyban. Megmutatja, hova tegyük a kezünket, vagy csak a szavaival terelget minket azon az úton, melynek végén a saját orgazmusa várja a célvonalnál. Tudom, sajnos sok férfi nem partner ebben. Mert kioktatásnak veszi, vagy azt hiszi, alapból béna. És akkor inkább nem is csinálja, vagy a következő szexnél már előre azon fog görcsölni, hogy a másiknak megint nem lesz jó. Ez megint struccpolitika. Meg a könnyebb út, amit előszeretettel választunk. Pedig így a nem kellően fogékony kantársak csodás élményekről maradnak le…

Nem verseny… de mikor mész már el?!

Egyáltalán nem szeretem az általánosítást, a nők szexuális szokásait illetően meg végképp nem. Van köztetek, aki attól megy el, ha keményen döngetik, a másiknak már az is elég, ha épp csak berakod, de lehet, hogy lesz olyan, aki képtelen a hüvelyi orgazmusra. Nincs előzetes recept vagy sablon. „Tessék, kövesd az alábbi pontokat, és tutira elélvez a nőd”. De épp ettől izgalmas az egész! A felfedezéstől. Hogy még agyatlan Pasifejjel is rájövünk, mit csináljunk. Hátulról, nyelvvel, kézzel, bedugva vagy csak egy bizonyos ponton körözve. Abban is fantasztikusak vagytok, Hölgyeim, hogy mennyire változó az időzítésetek. Van, akinél már két lökés elég, mást meg órákon át lehet hegeszteni – már aki bírja… -, és még mindig semmi. Épp ezért fontos, hogy tudjuk, mi az igazán kellemes számotokra. Mi röpít benneteket a csúcs közelébe. Mert ha nem adjátok az értésünkre, úgy lehet, hogy valami teljesen semleges „területen” fáradozunk majd hosszasan.

Közös játszótér – felnőtteknek

Tényleg tartom azt, hogy egy elélvező nő gyönyörűséges látványt nyújt. Hihetetlen jó érzés nekünk! Ad valami büszkeséget. „Igen, megcsináltam!” Küldetés teljesítve! Az egyik partneremmel egyszer egy hétvégén át számoltuk, hogy kinek hányszor volt jó. Valahol 7-3-nál éreztem, hogy sosem érem utol… És itt jegyzem meg: sokunknak fontosabb, hogy nektek legyen jó, mint nekünk. Oké, eléggé izgató, mikor a falhoz szorítunk benneteket, és „elvesszük”, amit akarunk, anélkül, hogy veletek törődnénk. De a legtöbbször figyelünk rátok, és azt akarjuk, hogy nektek is ugyanakkora élmény legyen a szex, mint nekünk. Amelyik férfi nem ilyen, azt csak szánni tudom. Ja, és van még valami, ami lenyűgöz minket, Kedveseim: a sorozatos orgazmusokra való képességetek! Lehet, hogy nehezen értek fel a csúcsra, de ha egyszer rákaptok az ízére… nekünk kell egy kis idő a regenerálódásra, ti viszont simán átmehettek „gyorstüzelőbe”, és többször egymás után is kiabálhatjátok – a szomszéd legnagyobb örömére -, hogy „most ne hagyd abba!”. Márpedig egy igazi férfi számára a Hölgye kérése parancs…

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL