FÉSZEK

Top 5 +1 friss trend a lakásban

Szerző:
Szabó Anna
Ahogy ruhában, úgy a lakásdekorban is megvan minden kornak a maga kedvelt darabja. A kínálat óriási, szinte már követhetetlen, de mi most elhoztuk neked a legújabb divatot, hogy könnyebben megtaláld a kedvedre valót…


Fészekrakó asztalok

Egy asztal az asztal alatt és az alatt… Lehet ennél jobb? Ha hiányt szenvedsz a helyből, akkor biztosan nem, hiszen ezekből a kisebbeket még akár székként is használhatod. Különböző színekben és alakokban bukkannak fel a boltokban.

 

 

 Poharazás - új, mégis régi

Biztosan megtalálod a kedvencedet közülük. Ha divatosan szeretnél poharat választani, akkor az a szabály, hogy nincs szabály (maximum annyi, hogy mintában vagy formában passzoljanak egymáshoz). Így biztosan megtalálod majd az egyéniségedhez illőt!



Imádjuk a kéket

Kékülj el! No, ne a hidegtől, inkább hagyd, hogy a kék szín varázsa magával ragadjon. A tengerészkék jól mutat mindenféle bútoron. Ha pedig vonzódsz a misztikumhoz, akkor szinte kötelező kipróbálnod!



Bárszékre fel!

Nincs mese: a bárszékek idén újból elindulnak hódító útjukra, hogy otthonodban érkezzenek majd meg. Lehet színes vagy króm, attól függően, mi passzol a lakásodhoz leginkább.



Párnákat a teraszra

Ha olyan szerencsés vagy, hogy van teraszod, akkor tedd igazán otthonossá. Erre a célra a legmegfelelőbb néhány párna, mely amellett, hogy díszít még kényelmet is szolgál.



Örök divat

A rend – bevalljuk vagy sem – örök divat marad. Te mennyire vagy rendszerező? Állandóan pakolászol vagy azért nálad is kallódik pár lim-lom a lakásban. Én személy szerint, a „leteszem, ottfelejtem majd nem találom” típus vagyok. Éppen ezért örültem meg ezeknek a dobozoknak, melyek már megjelenésükkel is azt üzenik: pakolj tele!



+1 Mókás konyhai kiegészítők

Ki mondta, hogy a legegyszerűbb konyhai felszerelés – mint a fagyis kanál vagy a zöldségpucoló… – nem deríthet jó kedvre. Pedig igen. Ma már nálunk is kaphatóak hasonlóan ötletes darabok, ami minőségükben is elérik az egyszerűbb külsejűek színvonalát. Ha tetszik, vedd meg, hisz neked kell majd dolgoznod vele, a fanyalgók meg legfeljebb nem kapnak a főztödből!




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL