DIVAT

Nyári viseletek

Szerző:
Szabó Anna
Legszívesebben hatalmas kardigánba bújnál, hogy ne lássanak? De ahhoz meleg van! És különben is... Itt van 5 olyan dolog, amiről sose képzelted, hogy jól állhat

Bő szoknyák
Meleg ellen pólót és sortot hordasz? Próbáld ki a bő szoknyát, sokkal csinosabb.
Ne félj a szoknyahordástól, az idei bő szoknyák csinosak, és takarnak is, ott, ahol kell. A legjobb a körülbelül térdig érő, puha lenvászonból, pamutból. A lefelé bővülő fazon bármilyen alakra jó.
Lehet egyszínű vagy mintás, hozzá való pólóval, puha kisinggel, több réteg pántos trikóval szuperül néz ki.
A magas sarkút hagyd az elegánsabb alkalmakra, lapos szandált húzz inkább.
A szoknyahossz kiválasztásánál hallgass az ezeréves jó tanácsra: egy szoknya sose legyen szélesebb, mint amilyen hosszú.
Az aszimmetrikus fölsők, a mell alatt bővülő blúzok jótékonyan takarják a pocakhájat. A húzott szoknya nagyobb popsit csinál, ha nem volna elég nagy.
Virágos
Ha eddig nem öltöztél tetőtől-talpig virágmintásba, mert szerinted az csak a szuper nőies típusnak való, idén azért próbálkozz egy kicsit: legalább néhány részletet virágozz ki. Elég, ha az egyik ruhadarabod virágos, mondjuk a póló. Vagy ha a hajadba tűzöl virágos csatot.
Manapság a cipők meg a táskák is virágosak, úgyhogy könnyen választhatsz.
Ha csábít a virágmintás ruha, de nem tudod, megengedheted-e magadnak, tudd, hogy a lényeg az arányokon van. Ha nagydarab vagy, jól áll neked a ritka, de nagyvirágos minta, ha kicsi vagy, akkor apró mintásat válassz.
Pántos póló
Sokan azért hordanak egész nyáron blúzt, mert a pólót, a csupasz karokat túl snassznak tartják. Az idei divat, a póló több rétegben, már nem mondható annak. Válassz egymáshoz illő színeket, két különböző árnyalatot, vagy kiegészítő színeket. Csak ne bordás szövésűt, hanem vékonyat húzz föl, a bordás két rétegben vastagít.
Egy csomó trikót már úgy gyártanak, hogy melltartó nélkül lehessen hordani őket, bele van építve. Így legalább nem lóg ki a melltartód pántja, ami néha ugyan divat, de mégis…
Mint a fehérnemű
A nyári divatban gyakran megjelennek a fehérneműszerű fazonok, a hálóingforma ruhácskák, a pizsamanadrágot utánzó megkötősök. Ha ettől neked mindig Madonna jut az eszedbe a csúcsos melltartójával, módjával azért próbálkozhatsz.
Legyen kevés csipke a pólócskádon, mondjuk, vagy válassz egy kényelmes és laza megkötős nadrágot.
Csak utalni kell a fehérneműre, nem ténylegesen egy szál csipkés bugyiban futkosni.
Élénk színek
NYÁÁR! Üvöltik az élénk színek. De ha te azt gondolod, hogy a banánzöld, a narancs meg a lila inkább műanyagtányér-szín… próbálkozz azért.
Tényleg nehéz olyan élénk színt választani, ami hordható is, mert torzítják a saját színeinket. Tuti módszer: tartsd a ruhadarabot az arcod mellé, és nézz tükörbe.
Hogy mégis fölvehess valami nagyon színeset, párosíts hozzá fehéret, jó sokat. Elég csak egy kis póló, esetleg öv, szandál, ami élénk színű.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL