2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tavaszi számvetés angyalokkal

O.M

Ugyan az időjárás nehezen adja meg magát a tavasznak, nekünk minden porcikánk a gyümölcsfák virágaiért, a reggeli madárcsicsergésért kiált. A kabáttal együtt a téli nyomott hangulatunk is szögre kerül, ideje tehát számot vetni, és álmainkat tervekké kovácsolni! A tavaszt is számos angyal teszi varázslatosabbá, csupán tudnunk kell, mikor, kihez fordulhatunk.

 

Tavaszi megújulást hozhat Gábriel

Tavasszal a legerősebb bennünk a késztetés arra, hogy megújuljunk, és ezzel együtt a környezetünket is kicsit jobban a magunk képére formáljuk. Terveinket sokszor a kitartás, az idő hiánya, vagy pusztán a halogatás miatt tesszük félre. Pedig testnek és léleknek egyaránt felemelő érzés, amikor egy tavaszi hétvégén kiürül az udvar a télen felhalmozódott szeméttől, vagy elkészül az új ágyás, ahogyan az is, ha a gardróbból előkerülnek a színes, vidám tavaszi ruhák. Ne legyünk restek és szánjunk egy kis időt magunkra, tervezzük meg és kérjünk támogatást ahhoz, hogy a tavaszi megújulásunk sikeres lehessen.

Gábrieltől remélhetünk hozzá egy kis határozottságot, hiszen a bátorság, a merészség, a kicsattanó szellemi és testi energia angyala Ő! Akár milyen korszakalkotó ötleted van, hozzá fordulj, ő kitartással és türelemmel turbózza fel a képességeidet, így akármiben vagy tehetséges, kitartással sokra viheted. Aki mellett Gábriel leteszi a voksát, az nem hagy félbe semmit, nem csügged, és nem kételkedik magában! Meríts az Ő bölcsességéből és megtalálod a kiutat, ha megrekedtél. Gábriel segítségével nem kell átgázolnod senkin ahhoz, hogy megvalósítsd azt, amit elterveztél, mert kivezet az olyan helyzetekből, amikor megpróbálnak eltéríteni szándékodtól - Ő bölcsen látja, ha jó úton jársz. Ahogyan akkor is finoman beavatkozik, ha ideje elengedni valakit, vagy valamit az életedből. Gábriel oltalma alatt a tavasz csupa új és jó dologgal kényeztet majd, ha bátran belefogsz olyan dolgokba, amit eddig nem tudtál vagy mertél meglépni. Hány, de hány olyan dologról mondunk le, legyintve, hogy „nekem ez nem fog össze jönni”, pedig itt a segítség csak kérni kell!

Álmodd az álmaidat Jofiellel

Persze sokszor nem a kitartás, vagy a türelem hiánya hiúsítja meg a sikert. Sokan merünk nagyokat álmodni és vagyunk is olyan bátrak és kitartóak, hogy lépjünk… Épp csak egy pici gyakorlatiasságra lenne szükségünk ahhoz, hogy a nagy álmokat kivitelezhető, apró lépésekre tudjuk bontani! Jofiel energiáiért fohászkodjunk, hiszen ő a gyakorlatiasság, akitől szemléletmódunk életszerűvé teszi álmainkat. Nagy szükségünk lehet rá például, ha életmódunkon szeretnénk változtatni, hiszen nyugalomra és biztonságra lesz szükségünk ahhoz, hogy jó döntésekkel reformáljuk meg életünket. Ne hozzunk extrém döntéseket, és ne maratoni futással kezdjünk, hanem apró és változást hozó kis lépésekkel haladjunk. Nézzük Jofiel szemén át a világot, így annak páratlan szépsége inspirál majd döntéseink meghozatalában.


Jofielt a szépség és a harmónia angyalának is tartják, tanuljunk tőle, és vigyünk finom eleganciát a lelkünkbe általa, ami aztán megjelenik rajtunk is! Jofiel segítségére lesz szükségünk, ha nem nagy változásra vágyunk, csupán tökéletesíteni akarjuk a magunk kis világát, ha szeretjük a szakmánkat, de egy jobb munkahelyre vágyunk. Ő az, aki mellett észrevesszük, hogy nem új életre vágyunk, hanem a régit szeretnénk minden nagyszerűségével együtt még szebbé és tartalmasabbá varázsolni. Segítségével nem csak magunkat, de kapcsolatainkat is „tökéletesíthetjük”. Kérjünk tőle segítő energiákat, ha párunkat eltávolodni érezzük, vagy nem találjuk a közös hangot szeretteinkkel. Szervezzünk olyan programokat, ahol a csodás tavaszi környezet és a régi emlékek felébresztik a másikban is az érzést: mennyire fontosak vagyunk egymás számára. Építsük, szépítsük együtt otthonunkat és benne a családi fészek melegét.

Szeretteink szeretete

A mai rohanó világban, a pénzügyi összeomlás peremén táncolva csak mi maradtunk egymásnak. Ha ezt egy pillanatra is elfelednénk, Chamuel, a figyelmesség angyala lehet segítségünkre. Ha szeretteinkkel minden napos próbatétel megvívni a hétköznapok apró csatáit, Ő segíthet abban, hogy jobb belátásra térítsük őket. Összehozza a rokonokat, barátokat, akik az együtt töltött idő alatt megtapasztalhatják, nincs fontosabb a kapcsolatoknál, nem számít más, csak az, hogy együtt lehessünk és emlékeket gyűjtsünk! Itt a tavasz, fürödjünk a napsütésben, ültessünk, kiránduljunk… ezek lesznek a téli estéket átsegítő, szívmelengető emlékeink!

De ne csak a lelkünket öltöztessük tavaszi pompába, a ránk váró feladatainkhoz egy kis plusz segítséghez innen merítsünk plusz információkat:

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Tudtad, hogy minden fog problémája, egy adott szerv betegségére utal? Valójában nagyon szoros kapcsolat áll fent fogaink és belsőszerveink állapota között. Például a felső és alsó metszők a vesékhez, a húgyhólyaghoz és a fülekhez kapcsolódnak; a szemfog a májhoz és az epehólyaghoz.

Tovább »
Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Tovább »
Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Mindenki szeretné tudni, hogy pontosan merre is tart az életben vagy éppen mi is az életcélja. Szerencséd van, ha te is kíváncsi vagy, mert az alábbi vizuális teszt képet adhat minderről. Nem kell mást tenned, mint hallgatni a belső hangodra, és kiválasztani a galaxisból a neked szánt ködfoltot.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép