2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tavaszi számvetés angyalokkal

O.M

Ugyan az időjárás nehezen adja meg magát a tavasznak, nekünk minden porcikánk a gyümölcsfák virágaiért, a reggeli madárcsicsergésért kiált. A kabáttal együtt a téli nyomott hangulatunk is szögre kerül, ideje tehát számot vetni, és álmainkat tervekké kovácsolni! A tavaszt is számos angyal teszi varázslatosabbá, csupán tudnunk kell, mikor, kihez fordulhatunk.

 

Tavaszi megújulást hozhat Gábriel

Tavasszal a legerősebb bennünk a késztetés arra, hogy megújuljunk, és ezzel együtt a környezetünket is kicsit jobban a magunk képére formáljuk. Terveinket sokszor a kitartás, az idő hiánya, vagy pusztán a halogatás miatt tesszük félre. Pedig testnek és léleknek egyaránt felemelő érzés, amikor egy tavaszi hétvégén kiürül az udvar a télen felhalmozódott szeméttől, vagy elkészül az új ágyás, ahogyan az is, ha a gardróbból előkerülnek a színes, vidám tavaszi ruhák. Ne legyünk restek és szánjunk egy kis időt magunkra, tervezzük meg és kérjünk támogatást ahhoz, hogy a tavaszi megújulásunk sikeres lehessen.

Gábrieltől remélhetünk hozzá egy kis határozottságot, hiszen a bátorság, a merészség, a kicsattanó szellemi és testi energia angyala Ő! Akár milyen korszakalkotó ötleted van, hozzá fordulj, ő kitartással és türelemmel turbózza fel a képességeidet, így akármiben vagy tehetséges, kitartással sokra viheted. Aki mellett Gábriel leteszi a voksát, az nem hagy félbe semmit, nem csügged, és nem kételkedik magában! Meríts az Ő bölcsességéből és megtalálod a kiutat, ha megrekedtél. Gábriel segítségével nem kell átgázolnod senkin ahhoz, hogy megvalósítsd azt, amit elterveztél, mert kivezet az olyan helyzetekből, amikor megpróbálnak eltéríteni szándékodtól - Ő bölcsen látja, ha jó úton jársz. Ahogyan akkor is finoman beavatkozik, ha ideje elengedni valakit, vagy valamit az életedből. Gábriel oltalma alatt a tavasz csupa új és jó dologgal kényeztet majd, ha bátran belefogsz olyan dolgokba, amit eddig nem tudtál vagy mertél meglépni. Hány, de hány olyan dologról mondunk le, legyintve, hogy „nekem ez nem fog össze jönni”, pedig itt a segítség csak kérni kell!

Álmodd az álmaidat Jofiellel

Persze sokszor nem a kitartás, vagy a türelem hiánya hiúsítja meg a sikert. Sokan merünk nagyokat álmodni és vagyunk is olyan bátrak és kitartóak, hogy lépjünk… Épp csak egy pici gyakorlatiasságra lenne szükségünk ahhoz, hogy a nagy álmokat kivitelezhető, apró lépésekre tudjuk bontani! Jofiel energiáiért fohászkodjunk, hiszen ő a gyakorlatiasság, akitől szemléletmódunk életszerűvé teszi álmainkat. Nagy szükségünk lehet rá például, ha életmódunkon szeretnénk változtatni, hiszen nyugalomra és biztonságra lesz szükségünk ahhoz, hogy jó döntésekkel reformáljuk meg életünket. Ne hozzunk extrém döntéseket, és ne maratoni futással kezdjünk, hanem apró és változást hozó kis lépésekkel haladjunk. Nézzük Jofiel szemén át a világot, így annak páratlan szépsége inspirál majd döntéseink meghozatalában.


Jofielt a szépség és a harmónia angyalának is tartják, tanuljunk tőle, és vigyünk finom eleganciát a lelkünkbe általa, ami aztán megjelenik rajtunk is! Jofiel segítségére lesz szükségünk, ha nem nagy változásra vágyunk, csupán tökéletesíteni akarjuk a magunk kis világát, ha szeretjük a szakmánkat, de egy jobb munkahelyre vágyunk. Ő az, aki mellett észrevesszük, hogy nem új életre vágyunk, hanem a régit szeretnénk minden nagyszerűségével együtt még szebbé és tartalmasabbá varázsolni. Segítségével nem csak magunkat, de kapcsolatainkat is „tökéletesíthetjük”. Kérjünk tőle segítő energiákat, ha párunkat eltávolodni érezzük, vagy nem találjuk a közös hangot szeretteinkkel. Szervezzünk olyan programokat, ahol a csodás tavaszi környezet és a régi emlékek felébresztik a másikban is az érzést: mennyire fontosak vagyunk egymás számára. Építsük, szépítsük együtt otthonunkat és benne a családi fészek melegét.

Szeretteink szeretete

A mai rohanó világban, a pénzügyi összeomlás peremén táncolva csak mi maradtunk egymásnak. Ha ezt egy pillanatra is elfelednénk, Chamuel, a figyelmesség angyala lehet segítségünkre. Ha szeretteinkkel minden napos próbatétel megvívni a hétköznapok apró csatáit, Ő segíthet abban, hogy jobb belátásra térítsük őket. Összehozza a rokonokat, barátokat, akik az együtt töltött idő alatt megtapasztalhatják, nincs fontosabb a kapcsolatoknál, nem számít más, csak az, hogy együtt lehessünk és emlékeket gyűjtsünk! Itt a tavasz, fürödjünk a napsütésben, ültessünk, kiránduljunk… ezek lesznek a téli estéket átsegítő, szívmelengető emlékeink!

De ne csak a lelkünket öltöztessük tavaszi pompába, a ránk váró feladatainkhoz egy kis plusz segítséghez innen merítsünk plusz információkat:

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép