DIVAT

Hűvösben is csábosan! - a női fegyverek

Szerző:
Szabó Anna
Ezekben a zord hetekben minden nőnek talán a legnehezebb kérdés, hogyan maradhat csábító a vastag holmik, és kabátok ellenére is. Van néhány praktika, és fortély, ami ilyenkor bevethető! Combvillantás, élénk színek, magas sarkak és a sugárzó belső! Ne hagyd fakulni a csillogásod télen sem!

 

Piros – a bujaság ott lapul benned is!

A piros a legdögösebb szín - ez kétségtelen tény. Minden nőnek jól áll, minden nőből előhozza azt a bizonyos „dögöt”. Azonban a télies napokon elég nehéz szexinek érezned magad, ha az alakodat eltakaró, sokszor előnytelen, de ugyanakkor meleg holmik mögé kell rejtened bájaidat. De nem kell csüggedned. Néhány praktikát hadd ajánljak neked, amivel még télen is odavonzod az utcán a férfi szemeket. Első fontos lecke: a combvillantás! Íme, néhány variáció. Ezeken a szetteken a fekete és pirosat elegyítsd főként, mert ez a két szín tökéletesen kiegészíti egymást - a fekete elvesz a piros elevenségéből. Ehhez a legjobb, ha választasz egy piros kabátot a kellő feltűnőséghez - ez az első, ami odavonzza a szemeket, mert ez a szín bujaságot tükröz. Ehhez fekete, bézs, vagy valamilyen mintázott szoknya és fekete harisnya dukál fekete éktalpú cipővel. Kiegészítőként jöhet piros, szürke, vagy fekete sál, és egy piros vagy fekete kézitáska. Ha félsz a pirostól, akkor ne ennyire direkt módon helyezd előtérbe a szetteden, akkor a fekete kabáthoz húzz piros kiegészítő ruhadarabokat, mint harisnyát, sálat, szoknyát. Ha pedig nem elég a merész piros szín, akkor belecsempészhetsz a szettedbe némi extrémitást is. Például szegecselt holmikkal, táskán, vagy cipőn remekül mutatnak. Kombinálj bátran szetteket te is!

Mango   New Yorker   H & M


Mango   New Yorker   Reserved   Stradivarius   Mango

Rózsaszín – az álmodozóknak!

Mivel télen az utcai divatot főként a kabátok, nadrágok és szoknyák teszik ki, így nem kell a felsőid tekintetében radikális változásokat eszközölnöd! Az álmodozó nők színe a rózsaszín. A pink, és az idén nagyon divatos pasztell rózsaszín kiegészítő színeként a szürke, fekete, és fehér párosítható. Tökéletes szín, ha bombázó akarsz lenni, és tökéletes, ha el akarsz kápráztatni egy pasit! Az elkápráztatásból adódóan a második fontos lecke: magas sarok, hogy szexi legyél. Eköré építve rengeteg szettet összeállíthatsz magadnak. Ilyenkor persze ügyelj, hogy a magas sarok mellé sportos holmikat ne vegyél fel, csak a nőiességedet kell megmutatnod! Egy dolgot azonban fontos megjegyezned, a pink színtől könnyen válhatsz egy óriási vattacukorrá, ha túlzásokba esel, ezért mindenképpen mértékkel nyúlj ehhez a színhez. A legjobb, ha csak itt-ott villan elő a pink, egy mintán, vagy cipőn, esetleg táskán. Ha azonban kedveled a harsány cuccokat, akkor mehet a pink kabát is. Remek összeállítás, ha egy rózsaszín kabátot veszünk alapul, ami mellé egy fekete minit vagy szűk nacit húzol, pink vagy fekete cipővel, és fekete kiegészítőkkel tarkítva. Megfordíthatod ezt, ha fekete holmik mellé, a pink kiegészítőket választod!

Reserved   New Yorker   H & M   Stradivarius



New Yorker   Mango   Stgradivarius   Reserved

Zöld - a természet amazonja

A hideg téli napokon mindenki a tavaszias időről álmodozik. Mi sem hozhatja közelebb a tavasz illatát, mint a zöld – az ébredő természet színe. Ez a szín remek elegyet alkot a barnával, így bátran kombináld őket, meglepően trendi összeállításokat kapsz majd. A harmadik lecke: légy természetes! Semmi sem vonzza jobban a férfiakat, mint a magabiztosság, és természetesség látványa, így nem foghatsz mellé, ha a természet színét, a zöldet választod. Nagy előnye, hogy roppant módon öltöztet, és remek szetteket állíthatsz össze. A zöld több árnyalatát használhatod, az élénken át a sötét, fáradt zöldig. Vegyünk egy alapszettet. Ha zöld blézerhez, vagy kabáthoz barna szoknyát, barna sálat, zöld cipőt és barna vagy zöld táskát választasz, akkor a szetteden megfigyelheted, hogy minden testtájékodon feltűnik a zöld szín valamilyen formában, tökéletes összhangot képezve a barnával. De variálhatod tovább is, ha zöld nadrágot húzol, barna csizmához, és barna kabáthoz, amihez egy élénkzöld táskát és sálat húzol. Igazán nőies kombinációt kaphatsz akkor is, ha egy zöld egyrészes ruhát húzol egy barna csizmához, barna táskához. Mi sem egyszerűbb, mint a színekkel játszani! Csak merj élénk árnyalatokat viselni, ne félj a rád irányuló figyelemtől! Hozd ki magadból a legtöbbet!

New Yorker   Reserved   H & M



Mango   Reserved   New Yorker   H & M

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL