SZÓRAKOZÁS

Balót fogtunk

Szerző:
Szabó Anna
Magyarország legszínesebb hangos zenei blogja októberben megújul. A világszinten is egyedinek számító zenei kínálat mellé októbertől hasonló minőségű egyedi hangvételű, naponta jelentkező szöveges tartalommal is bővül a Neston 2.0 kínálata.


A műsort, melynek címe Baló Világ, kitalálták, Baló György vezeti, aki a platform tartalmáért felelős és egyben műsorvezetőtárs Machán Frigyes (Nesta) szerint megfelel annak a kihívásnak, hogy a Neston szöveges tartalma versenyezzen zenei kínálatával.

A Baló Világ élőben, minden hétköznap 9:00 – 11:00 között hallható, de egész nap elérhető a Neston honlapján, közösségi média felületein és a mobiltelefon applikációkon.
A Baló Világ kíváncsi és hiteles, gondolkodó és érdeklődő, befogadó és humánus, nyitott és toleráns.
Kereskedelmi, de nem harsány. Őszinte, de nem megmondó. Humoros, de nem vicces. Modern, de őrzi kultúránk értékeit és hagyományait.
Társadalom, gazdaság, sport, kultúra, derű minden hétköznap csak a Neston-on.
Igényes közönségnek igényes műsor.

Az internet alapú tartalom szolgáltatót (Neston) 2011 októberében alapította Bíró Attila a Mediator Group ügyvezetője, Genser András nemzetkőzi hírű DJ / producer és Nesta (Machán Frigyes) a EsFm és a radiocafe 98.6 korábbi zenei igazgatója.

A Neston hitvallását és üzleti koncepcióját meghatározza, hogy az a fajta zenei világ és tartalmi megjelenés, amely az előd rádiókban – főleg Budapesten - népszerűvé vált, az internet lehetőségeit kihasználva az egész országban és később külföldön is hozzáférhetővé váljon.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL